Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO: Petrecere până-n zorii zilei, la terasa Mira Summer din Cetatea Alba Iulia. Distracție sub cerul liber, hore și selfie-uri cât pentru o noapte întreagă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

mira summer48A început sezonul estival, iar la Terasa Mira Summer din Cetatea Alba Iulia petrecerile fierbinți de vară se țin lanț. Vineri seara, peste 200 de albaiulieni s-au distrat sub cerul liber. De la petrecere nu au lipsit nici horele, dar nici selfie-urile. Cei prezenți la Mira Summer au fost și „protagoniștii” celui mai mare selfie făcut la terasa din Șanțurile Cetății.

 Terasa Mira Summer a fost din nou, vineri seara, locul de întâlnire al albaiulienilor cu chef de distracţie şi de cântat. De la populară și până la cele mai noi hit-uri, de toate s-au cântat.

mira summer07Cei peste 200 de oameni care s-au adunat la un „chef” pe cinste nu au ezitat să danseze sub cerul liber. Au încins hore, au fredonat melodiile preferate şi s-au destins la un pahar „de glume” până în zorii zilei alături de prieteni.

Atmosfera a fost înviorată de „MC” Bogdan Lazăr, un tânăr plin de viață, care i-a ridicat la dans pe toți petrecăreții.

Cei care până acum au ratat petrecerile de karaoke au la dispoziţie o vară întreagă să recupereze. Seri de karaoke au loc aici în fiecare marţi şi vineri seara.

Distracţia continuă sâmbătă la Mira Summer cu o petrecere românească. Aveţi la dispoziţie şi numărul de telefon, 0749077069, pentru rezervări şi sugestii.

Vă prezentăm mai jos câteva imagini de la petrecerea de karaoke, de vineri seara:

(A.M.)

[nggallery id=636]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea