Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO Peste 600 de seniori din Sebeș, la Sărbătoarea primăverii: Voie bună pe ritmuri de altădată și folclor autentic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 600 de seniori din Sebeș, la Sărbătoarea primăverii: Voie bună pe ritmuri de altădată și folclor autentic

Seniorii Sebeșului au sărbătorit primăvara în cadrul unui eveniment organizat de primărie, din care nu au lipsit momentele de folclor autentic oferite de Școala de coregrafie „Ioan Macrea” din Sibiu, alături de tineri interpreți de muzică populară proveniți din pepiniera „junilor sibieni”.

Citește și: FOTO Liceul tehnologic de la Sebeș, proiect unic în România, la un pas de finalizare: Cum arată colosul de sticlă, cu o arhitectură deosebită și tehnologii de ultimă generație

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ritmurile de altădată au fost readuse în actualitate de solistul de muzică ușoară Adrian Orlea, vedetă a emisiunii de televiziune „Steaua fără nume” în anii 70, completat muzical de Alexandra Pamfilie. Unul din cele mai vesele momente a fost marcat prin prezența Fanfarei din Petrești, cea mai longevivă fanfară din țară, fondată în anul 1879, a cărei activitate este susținută astăzi de municipalitate.

”Primăvara este un anotimp al renașterii și al bucuriei de a trăi. În luna martie sărbătorim spiritul feminin și omagiem mamele. Oferim flori, încercăm să ne deschidem sufletele prin intermediul acestor daruri culturale pe care comunitatea le apreciază, răspunsul cel mai frumos fiind prezența numeroasă a publicului la evenimente, dorința de a petrece un timp liber de calitate în compania unor artiști îndrăgiți. Adresez urări calde tuturor doamnelor și domnișoarelor. La mulți ani, întregii noastre comunități locale!

Sărbătoarea primăverii continuă cu spectacolul trupei pop-opera Ad Libitum Voices, care va fi găzduit de sala de evenimente a Centrului Cultural „Lucian Blaga”, cele aproape 500 de locuri fiind în întregime rezervate”, a transmis primarul Dorin Nistor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud

Unirea Ziarul

Publicat

în

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud Bărbatul care a organizat într-un bar din orașul Abrud activităţi de jocuri de noroc, fără a deţine licenţă sau autorizaţie, a fost obligat, definitiv, să achite suma de 800.000 de lei la bugetul de stat. Singura modificare survenită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea