Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO Liceul tehnologic de la Sebeș, proiect unic în România, la un pas de finalizare: Cum arată colosul de sticlă, cu o arhitectură deosebită și tehnologii de ultimă generație

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liceul tehnologic de la Sebeș, proiect unic în România, la un pas de finalizare: Cum arată colosul de sticlă, cu o arhitectură deosebită și tehnologii de ultimă generație

Proiect unic în România, liceul tehnologic construit de Primăria Municipiului Sebeș se apropie cu pași siguri de momentul întâlnirii cu tinerii care vor opta pentru învățământul dual.

Citește și: LIVE VIDEO S-a semnat contractul pentru cel mai mare campus dual din România: Va fi construit la Alba Iulia, printr-o finanțare de peste 21 de milioane de euro

Echipele de constructori fac ultimele retușuri, în timp ce sălile de clasă și laboratoarele sunt utilate cu cele mai moderne echipamente care vor asigura un act educațional de înaltă calitate.

Spațiile impresionează prin arhitectura modernă, lumina intră generos prin pereții înalți din sticlă accesorizați cu elemente decorative în culori armonioase. Instalații speciale filtrează aerul în fiecare încăpere, senzorii gestionează eficient consumul energetic, tablele interactive rulează softuri educaționale, iar acoperișul oferă o panoramă unică a orașului și găzduiește un sistem generos de panouri solare.

„Proiectul a devenit realitate grație unei finanțări nerambursabile de peste 27 milioane de lei, pe care am accesat-o cu sprijinul echipei din primărie, prin POR 2014-2020, dublate de susținerea de la bugetul local. De investiție vor beneficia aproape 1000 de elevi,” a transmis primarul municipiului Sebeș, Dorin Nistor.

Obiectivul din Sebeș a fost vizitat luni, 11 martie 2024, de ministrul educației, Ligia Deca și de oficialitățile județene.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea