Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Peste 350 de elevi din Aiud și Sebeș au discutat cu polițiștii de la prevenire și siguranță școlară despre bullying și siguranță pe internet

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Peste 350 de elevi din Aiud și Sebeș au discutat cu polițiștii de la prevenire și siguranță școlară despre bullying și siguranță pe internet

În săptămâna care se încheie, peste 350 de elevi din Aiud și Sebeș au discutat cu polițiștii de la prevenire și siguranță școlară despre bullying, siguranță pe internet și măsurile utile pentru prevenirea victimizării din infracțiuni.  

În săptămâna 22 – 26 noiembrie 2021, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii împreună cu polițiștii Biroului Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba au desfășurat activităţi informativ – preventive în 6 unități de învățământ liceal și gimnazial din municipiile Aiud și Sebeș.

Peste 350 de elevi ai Liceului Tehnologic Aiud, Colegiului Național ”Titu Maiorescu” Aiud, Școlii Gimnaziale ”Axente Sever” Aiud, Școlii Gimnaziale Numărul 2 Sebeș, Liceului cu Program Sportiv Sebeș și ai Colegiului Național ”Lucian Blaga” Sebeș, au participat la dezbaterile care au vizat prevenirea bullying-ului, siguranța pe internet, prevenirea victimizării din trafic de persoane şi consum de droguri şi nu în ultimul rând prevenirea victimizării din accidente rutiere.

Poliţiştii le-au oferit tinerilor explicaţii legate de răspunderea penală şi le-au făcut recomandări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte într-o situație de victimă sau martor la o faptă de agresiune.

Siguranţa în şcoli rămâne prioritatea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, iar activităţile preventive vor continua pe durata întregului an școlar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea