Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Peste 200 de persoane din Alba sancționate de polițiști în ultimele 24 de ore: Nu au respectat măsurile de protecție individuală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 200 de persoane din Alba sancționate de polițiști în ultimele 24 de ore: Nu au respectat măsurile de protecție individuală.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Sub coordonarea Instituției Prefectului, au continuat, în sistem integrat, acțiunile de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în scopul prevenirii răspândirii virusului Covid 19.

În ultimele 24 de ore, la activitățile desfășurate au participat 255 de polițiști și polițiști locali, alături de jandarmi, lucrători din alte instituții cu atribuții în domeniul verificări modului de respectare a normelor de prevenire a răspândirii noului coronavirus și au fost controlate 145 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 87 de mijloace de transport, din care 47 de mijloace de transport în comun.

Au fost legitimate 2.038 de persoane și verificate 145 de obiective de interes precum restaurante, fastfood-uri, hoteluri, pensiuni, cabane și alte spații de cazare.

Echipele de control au depistat și sancționat 211 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală și 7 care nu au respectat restricțiile de deplasare.

A fost sancționat un agent economic pentru că nu a respectat măsurile stabilite pentru desfășurarea activității

De exemplu, cu ocazia unei acțiuni cu efective suplimentare, organizată la Alba Iulia, au fost verificate 93 de societăți comerciale și 96 de locații unde își desfășoară activitatea agenți economici din domeniul HORECA.

Au fost legitimate 504 persoane, au fost verificate 210 autovehicule și au fost aplicate 135 de sancțiuni contravenționale, din care 76 de pentru nerespectarea regulilor de protecție sanitară.

La acțiune, alături de polițiști au participat jandarmi, polițiști locali, lucrători ISU, DSVSA, DSP și ITM.

La Sebeș, echipele de control au verificat 14 societăți comerciale, au legitimat 103 persoane și au aplicat 75 de sancțiuni contravenționale, din care 39 la Legea 55/2021.

Recomandăm tuturor cetățenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască și să nu se expună la riscuri.

Acțiunile de control vor continua.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Drumul Oașa – Luncile Prigoanei rămâne în administrarea Primăriei Șugag. S-au făcut demersuri pentru modernizarea lui

Unirea Ziarul

Publicat

în

Drumul Oașa – Luncile Prigoanei rămâne în administrarea Primăriei Șugag. S-au făcut demersuri pentru modernizarea lui Curtea Constituțională a admis obiecția de neconstituționalitate formulată de Înalta Curte de Casație și Justiție – Secțiile Unite și a constatat că Legea pentru modificarea și completarea Legii nr.192/2010 privind trecerea unor drumuri forestiere, a căilor ferate forestiere și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea