FOTO. Peste 100 de persoane, la inaugurarea și slujba de sfințire a noului sediu PSD Cugir

Peste 100 de personae au luat parte joi, 31 mai 2018, la slujba de sfințire și inaugurare a noului sediu PSD Cugir, locație situată pe strada ”21 Decembrie 1989”, vis a vis de Piața de sus a orașului, (în clădirea administrativă a Societății Cooperativă Meșteșugărească ”Șurianu”).

Alaturi de membrii ai Biroului orășenesc Cugir al PSD, la eveniment au luat parte și reprezentanții Comitetului Executiv al PSD Alba, în frunte cu deputatul Ioan Dârzu – președintele organizației social democraților din județ. Inaugurarea  noului sediu  PSD a  reconfirmat interesul conducerii organizației din Cugir  pentru desfășurarea activității de partid într-un spațiu modern, care să dispună de condiții de funcționare deosebite și care să fie mai accesibil și la îndemână pentru toți membrii și simpatizanții partidului.

,,Am dorit să finalizăm acest proiect, pentru că am vrut ca membrii și simpatizanții noștri, atunci când vin la PSD, să fie primiți în condiții cilivizate, să fie tratați cu respect. Le mulțumesc colegilor din conducerea locală a organizației, care mi-au fost alături, colegilor de la partid, care m-au susținut și m-au ajutat, și nu în ultimul rând domnului vicepreședinte al Comitetului Executiv Județean, Cornel Murg (fost președinte al PSD Cugir) pentru sprijinul acordat în realizarea acestui demers”, le-a spus celor prezenți, președintele Mircea Trifan. La rândul lor,  Cornel Murg și Ioan Dârzu, au felicitat organizația din Cugir pentru această importantă realizare și le-a transmis faptul că, de comun acord au hotărât ca ședința Comitetului Executiv Județean a PSD să aibă loc în ziua inaugurării noului sediu din Cugir, iar reprezentanții acestui forum județean de conducere a PSD să participle la evenimentul pregătit de social –  democrații din localitate.  ,,Am venit la dumneavostră în oraș, însoțit de foarte mulți colegi, pentru a vă arăta respectul nostru, să vă spunem să continuați activitatea bună pe care o desfășurați, pentru că aveți o echipă puternică pe care o prețuim. Sper ca eforturile pe care le-au făcut membrii PSD din Cugir sa fie incununate de succes si le doresc din suflet ca in perioada urmatoare sa aiba parte de cat mai multe victorii ”, lea transmis președintele Ioan Dârzu.

   (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

13 Comentarii

Cugir 2 iunie 2018 at 8:24

Inca o confirmare a faptului ca biserica merge mana in mana cu politica.Si ne mai intrebam de ce e haos?

Tovarasul din cujer 2 iunie 2018 at 15:57

Am observat ca pastreaza pe pereti si poza lui Dragnea si poza lui Ponta, deh, nu se stie niciodata de unde bate vantul.

Nelutu l. 2 iunie 2018 at 8:51

Ăstia de la BOR sfintesc de la bocanci pana geci pana la ziduri pana la oasele morților pana la masini … Pt bani fac orice!!! insa uita un singur lucru : sa se sfintească pe ei si vietile lor…

Costelis 2 iunie 2018 at 10:24

Corect,Nelutu!!
Pt 30 de arginti l-au vandut si pe DOMNUL ISUS!!!

Ugly 2 iunie 2018 at 10:47

Si iadul se sfinteste?

dolfi 2 iunie 2018 at 16:01

Pokii / pastorii? O sleahta de talhari mana in mana cu politicienii! Asa au fost de cand s-a intalnit primul smecher cu primul fraier….
Pe vremea lu’ Ceausescu ciripeau la Secu’, amu te dau in gat la dusmani!
Totul pentru bani, bineinteles, precum vedem. Mana in mana cu hotii hulpavi, ca poate pica ceva….

Marginean Alba 2 iunie 2018 at 21:59

Nu-i baga pe toți in aceeasi oala. Popi ortodocși nu pot fi pe acelasi prag cu păstorii protestanți. De ce? 1. Păstorii nu primesc bani grei salarii uriase de la Stat. 2. Majoritatea au un job .3. Toate slujbele le fac gratuit. 4. Sunt un model de viata .5 . Predica adevarul din sfânta scriprura fara adaosuri. 6. Viața de familie este exemplara. 7. Dăruiesc.8
Nu sunt avari. 9.Nu sunt farisei 10. Sunt de încredere. ( popii daca nu mai primesc salarii de la Stat in secunda 2 părăseste ortodoxia si merge unde primesc pomeni )Etc etc

UNIL 2 iunie 2018 at 23:09

Dar răi mai sunt pocăiții, astia.
Oare nu au citit în BIBLIEI, ca judecata aparține lui DUMNEZEU?
FARISEILOR.
Parcă HRISTOS vorbea de IUBIRE și încă IUBIRE DE VRAJMASI.
Din toate comentariile văd ca sunteți plini de ura.Dacă preoții sunt dușmanii voștri, ar trebui după porunca lui Hristos sa ii iubiți nu sa-i huliți.
Din păcate nu ați înțeles nimic din BIBLIE
Păcat. Mare PĂCAT.
HRISTOS a zis :nu dați cele sfinte PORCILOR.
Mustiti de ura și invidie.
Așa erau și FARISEI,care L-au răstignit pe HRISTOS.
Dacă sunteți răi și invidioși, nu puteți aparține Lui Hristos CARE ESTE IUBIRE , ci celui care e potrivnic Lui HRISTOS, adică satanei , cu care v-ați împresurat.
Rușine.

mike 3 iunie 2018 at 7:43

@ unil– cred ca habar nu ai ce e aceia( iubire) Cind vezi ca cineva greseste spunei adevarul ca se intoarca de la caile lui rele– furt, mita, cerseala ,hotie ,curvie si plata fara munca — Ap. Pavel spune — cine nu munceste nici sa nu manince- Deci indiferent de denominatie -popi, pastori care iau bani fara munca — fac pacat si asta trebuie spus ca ei sa se indrepte si sa munceasca pentru painea de zi cu zi — daca nu le spui– pedeapsa cade asupra celor ce tac Dragostea(agape) sau iubirea de aproapele nu inseamna sa stai mut si sa nu spui -ADEVARUL- Mai lasane cu iubirea si –dragostea — Dumnezeu e si -FOC MISTUITOR- cind faci pacate ca cele insirate mai sus- God bless you!

Profa MARIA 3 iunie 2018 at 9:37

CE REPEDE VA GRABITI SA CATALOGATI PE CINEVA. DACA SUNTEM OAMENI NERELIGIOSI CE ZICETI ? NU PUTEM AVEA O PARERE ECHIDISTANTA ? Nimeni nu judecă pe nimeni.Nimeni nu are nimic cu popii daca isi vad de treaba lor.Dar cand sunt farisei adevarul trebuie spus . Ce sa caute popii la o activitate politica, la un sediu de partid ? Incrangaturile astea dintre BOR si politic au distrus țara . Sa se sfinteasca pe ei prima data si biserica (enoriașii ) APROPO, CATI BANI A LUAT POPA PT O VRAJALA DIN ASTA “SFINȚITĂ ” ? CAM 500 LEI ? SAU GRATIS ?…DAR CU ” MULȚUMIRI PT VIITOARELE FINANȚĂRI ” VEDETI UNDE SA AJUNS ? NU MAI TREBUIE IMPLICAȚI POPII IN POLITIC.

Ghita 4 iunie 2018 at 13:32

Arata la fel ca in anii 90 cand ingenunchiau si turnau cruci la indemnul popilor (pentru oamenii omoriti la revolutie), ii injurau si spurcau pe Coposu si Ratiu (ca vor sa aduca Regele si boierii) si votau comunisto-securistii la indemnul satanei (iliescu). De fapt sediul si intreaga adunare se afla la mare cinste sub ,,zodia” satanei (imaginea 8, ultimul de la stanga la dreapta)

Ghita 4 iunie 2018 at 13:35

Si imaginea 9

rachiteanu 5 iunie 2018 at 11:37

Pe cind ii vom vedea la inaugurarea unei gradinite,scoala sau un nou spital in judetu ALBA?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...