FOTO, Performanța Ighiu – Unirea Alba Iulia 0-1, meci întrerupt din pricina ploii, terenul este impracticabil! Meciul se joacă mâine, din minutul 29!

Ultimul derby de Alba, Performanța Ighiu – Unirea Alba Iulia, a fost întrerupt în minutul 29, din pricina terenului impracticabil, la scorul de 0-1, ploaia începând imediat după startul jocului!

UPDATE: Partida se va relua mâine, duminică, 27 mai, la ora 11.00, din minutul 29, la Ighiu, dar terenul este impracticabil, fiind inunddat în proporție de 40 la sută. În plus, jucătorii gazdelor nu vor să se mai prezinte, fiind convinși în cele din urmă de antrenorul Mihai Manea!!

ELIT

 

O situație similară cu cea de anul trecut de la Galtiu, dintre Unirea Alba Iulia și CSM Școlar Reșița.

Se va aștepta 60 de minute, regulamentar, dar nu sunt șanse ca meciul să se mai reia la Ighiu, iar locația de mâine este incertă.

Terenul este impracticabil, meciul se va relua mâine, însă nu se știe unde!

Etapa ce pune punct stagiunii 2017-2018 în eșalonul terț propune un ultim derby “de Alba”, astăzi, ora 18.00, la Ighiu, între Performanța și Unirea Alba Iulia.

Fluierul de start a declanșat și o ploaie torențială, care i-a fugărit pe puținii spectatori, jocul transformându-se într-o luptă surdă, și vântul influențând traiectoria balonului.

În minutul 29, centralul a decis oprirea jocului, terenul fiind imposibil!

*0-1, MIN. 18: SELAGEA A deschis scorul, șut din careu deviat de un fundașul Petruse, care l-a păcălit pe Sporea!

În minutul 4, I. Grozav a tras de la mare distanță, alături. După deschiderea scorului, Oara (20) nu a ajns balonul în careul mic, la centrarea lui Fetița

În minutul 21, centralul i-a întrebat pe cei doi căpitani despre întreruperea jocului, terenul fiind deja impracticabil și inundat în mare parte, însă jucătorii au vrut să continue în ciuda condițiilor total potrivnice.

Echipe de start:

Performanța: Sporea – Iclănzan, Potopea, Trifa – A. Câmpean, Circov, Hidișan, Petruse – Fetița, Cl. Oara, Cl. Marcu ; rezerve Zăvoi, Olălău, Unguru, Joldeș, Seiwerth, Cordoș, Zsigmond. Antrenori Mihai Manea, Raul Oargă, Petru Clep

Unirea Alba Iulia: Căt. Suciu –  F. Morar,  R. Scrob, I. Grozav,  S. Iacșa –  Goguța, De Marco – Davidaș, Selagea, Tat – An. David;  rezerve  Petric – Onacă, Lăsconi, Ad. Matei, Cr. Păcurar, Al. Giurgiu, Boboia. Antrenori Adrian Bicheși și Marcel Rusu.

Arbitri M. Salomir, R. Mereș, Cl. Giorgiu (toți Cluj-Napoca) Observatori Gr. Tomoioagă (Rm. Vîlcea), M. Țîră (Alba Iulia)

Sunt două grupări nemulțumite în ultima perioadă, ighienii din pricina problemelor financiare și a viitorului incert, iar “alb-negrii” – în suferință după reculul înregistrat după umilința cu “U” Cluj și modificării strategiei, cauzată de obligativitatea mizării pe numai 3 seniori. În tur, pe “Cetate” a fost 1-1, ultimul joc pe banca Unirii pentru antrenorul Adorian Himcinschi, cu o egalare reușită în prelungiri de Iclănzan, iar sezonul precedent a fost o altă remiză în meciul direct de la Ighiu, scor 2-2. Combatantele luptă pentru orgoliu, miza fiind pentru amfitrioni ce pot urca pe locul secund, iar pentru uniriști un rezultat pozitiv ar însemna menținerea pe poziția a șasea.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...