Rămâi conectat

Sport

FOTO: Performanţa Ighiu – Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic 0-0 | Remiză albă pe „Cetate”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanta Ighiu - Becicherecu Mic 8Performanţa Ighiu n-a izbutit a 4-a victorie consecutivă în eșalonul terț, remizând pe „Cetate” cu Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic, meci contând pentru etapa a 8-a a Ligii a 3-a.

*Himcinschi: „Am dominat, dar n-am marcat”

Anticipam un joc de angajament, am dominat, dar n-am reușit să fructificăm ocaziile avute. Când nu te concentrezi în fața porții, atunci toată munca e de prisos. Am întâlnit un adversar bun, am cucerit un punct, unul câștigat. Recuperăm punctele pierdute la Cisnădie, etapa viitoare”, a declarat Adorian Himcinschi.

*Bălu: „Un meci foarte prost făcut de ambele echipe”

Un meci prost făcut de ambele echipe. Nu mai vorbim de lipsă de concentrare în fața porții, pentru că practic este lipsă de valoare în compartimentul ofensiv. La noi cei mai buni au fost portarul Miklos, de 16 ani și veteranul Luță, de 37 de ani, care a venit direct de la muncă. Performanța este o echipă solidă, dar n-a putut depăși, ca și noi, mediocritatea, deși, ca și număr de ocazii, poate merita victoria. Nu sunt dezamăgit că n-am ajuns la Metalurgistul Cugir, au fost discuții, ne-am întâlnit, dar nu ne-am înțeles„, a precizat Sorin Bălu.

*S-au anihilat reciproc

Combatantele s-au anihilat reciproc în dorința de a nu pierde, dar și așa meciul nu a fost lipsit de ocazii de poartă. După ce Performanța a dominat teritorial actul întâi (cea mai mare ocazie S. Turuș, min. 21), amfitrionii având și o fază susceptibilă de penalty, pentru henț, la reluare mai periculoși au fost bănățenii. În minutul 61, Tăbăcaru a executat o lovitură liberă de la 20 de metri, boxată de R. Bodea. Mikloș a parat reluarea cu capul trimisă de golgheterul R. David (min. 65), iar în min. 71, Silaghi a reluat mult peste bară din poziție favorabilă.

Același Tăbăcaru a tras de la 16 metri peste, în minutul 89, după o eroare a defensivei adverse. În minutul 90+2, R. David putea da lovitura, însă a fost blocat curajos de portarul vizitatorilor la 8 metri.

Adorian Himcinschi a mizat pe R. Bodea – Rodean, Ov. Turuş, Potopea, Cornea, Fetiţa (60, R. Moga), Negură, Bălaş (79, Oniche), B. Bărculeț, R. David, S. Turuş; rezerve Baba – F. Morar, Al. Giurgiu, G. Toma, Buda.

 

Nuova Mamma Mia: 29. Miklos – 19. Motreanu, 22. Artimon, 5. Todorov, 18. Negruț – 7. Niță (55, Nicoară), 6. Zurbagiu, 35. Luță, 9, Bîrză (90, Mărginean), 10. Z. Radu (55, Tăbăcaru), 11. Silaghi (88, Cioancă); 1. Bănică, 2. Mărginean, 13. Culda, 89. Cioancă, 94. Tăbăcaru, 94. V. Nicoară. Antrenor Sorin Bălu.

Runda care urmează reprezintă un meci extern la Măgura Cisnădie.

[nggallery id=1129]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea