Rămâi conectat

Sport

FOTO: Performanţa Ighiu la reunire, într-o nouă „eră”, Armando Popescu | Antrenorul Mihai Manea: „Este o mare provocare să antrenez în Liga a 3-a, timpul ne presează!”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Salvată de la dispariţie în urma implicării finanţatorului Armando Popescu, Performanţa Ighiu a avut în această seară reunirea efectivului, sub comanda cuplului de antrenori Mihai Manea şi Raul Oargă.

Timpul ne presează, trebuie să căutăm juniori și să omogenizăm echipa„, a precizat Mihai Manea, la primul antrenament al anului fiind prezent și Armando Popescu, noul susținător al divizionarei terțe.

Cea mai întârziată divizionară terță din județ a avut 14 jucători la prima ședință de pregătire, ce debutat după o sedință scurtă ținută în vestiar. Au absentat Cornea (plecat la Cetate Deva, dar nu va primi dezlegarea) și motivat G. Toma și Buda – din efectivul vechi al Perforrmanței, alături de Coltor, M. Cristea și Trifa (foști la Șurianu Sebeș). „Este o provocare să antrenez în Liga a 3-a. Fiecare antrenor îți dorește să facă pasul mai sus și sper să fie unul de bun augur„, a precizat tânărul antrenor albaiulian, ce a avut și două nume noi la reunire: D. Mărginean (Inter Ciugud) și Cr. Păcurar (Unirea Alba Iulia).

*Cornea, plecat la CNS Cetate Deva!

Alte probleme sunt legate de decizia FRF în cazul Keita, dar și găsirea unui antrenor cu calificarea necesară pentru a sta pe banca tehnică, după ce Vasile Ursu a lăsat să se înțeleagă că nu va accepta o asemenea postură.

 

La o săptămână distanță după reunirea de la Șurianu Sebeș, antrenorul Mihai Manea a avut parte de o nouă reunire, la o altă echipă, într-o altă locație dar cu la fel de multe probleme. Dacă în „Arini” este în suspans partea financiară, acum principalul adversar este timpul care presează, atât în plan fotbalistic, cât și organizatoric. „Este o revenire la Performanţa după ceva vreme. Ne așteaptă zile încărcate, încercăm să ne pregătim cât mai bine. Sunt mulțumit de lotul de jucători, pe majoritatea îi cunosc”, a mai menționat Mihai Manea.

Performanţa va disputa primul joc de verificare sâmbătă, 4 februarie, de la ora 15.00, la Ighiu, cu Transalpina Şugag.

Lotul prezent: Bănică, Dr. Pop, Potopea, Iclănzan, P. Muntean, Cl. Oara, I. Grozav, Oniche (Șurianu Sebeș), Ov. Turuș, Fetița, Circov și S. Turuș (Performanța Ighiu), D. Mărginean și Cr. Păcurar.

[nggallery id=3351]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urme dispute dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, câștigate la o diferență de un gol, surpriza fiind înregistrată la Unirea, unde […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea