Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: PERCHEZIȚII domiciliare în Blaj, la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi. Trei bărbați au fost reținuți

Ziarul Unirea

Publicat

în

PERCHEZIȚII domiciliare în Blaj, la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi. Trei bărbați au fost reținuți

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au identificat şi reţinut 3 bărbaţi, cu vârste de 20, 31 şi 43 de ani, toţi din municipiul Blaj, bănuiţi de săvârșirea a 7 fapte de furt şi a 3 tentative de furt.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, în perioada mai – decembrie 2018, ar fi pătruns, prin efracţie, în locuinţe, case în construcţie şi într-o societate comercială şi ar fi sustras bunuri în valoare totală de 86.000 lei, între care bijuterii, articole vestimentare, scule electrice, produse electrocasnice, obiecte de artizanat, o armă din categoria celor neletale dar şi un autoturism pe care l-ar fi folosit la săvârșirea unuia dintre furturi, iar ulterior l-ar fi abandonat.

Se pare că, o parte din bunurile sustrase ar fi fost valorificate de către cei 3 bănuiţi, în pieţe şi talciocuri din judeţul Alba.

Poliţiştii au stabilit, de asemenea, că bărbaţi ar fi încercat să sustragă bunuri din alte 3 locuinţe aflate pe raza municipiului.

Cu ocazia activităților de cercetate şi pentru obţinerea de probe şi recuperarea prejudiciului, poliţiştii de investigaţii criminale, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat două percheziţii domiciliare, ocazie cu care au identificat şi recuperat bunuri în valoare de 27.000 de lei.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 11 ianuarie, cele 3 persoane reţinute să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale şi recuperarea întregului prejudiciu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Andra și Sarah eleve la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud, calificate la etapa națională a olimpiadelor de limba engleză și logică

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Andra și Sarah eleve la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud, calificate la etapa națională a olimpiadelor de limba engleză și logică Două eleve de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba engleză și logică. Citește și: FOTO Rebeca, Denis și Paul, elevi la Colegiul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea