Rămâi conectat

Sport

FOTO: Pe Stadionul Cetate din Alba Iulia au loc cursuri gratuite de iniţiere şi formare pentru arbitri

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Arbitri04Comisia Municipală de Arbitri din Alba Iulia, organizează pe Stadionul Cetate din Alba Iulia în fiecare luni, miercuri şi vineri, cursuri gratuite de iniţiere şi formare pentru arbitri, băieţi şi fete cu vârsta minimă de 14 ani.

Miercuri în prima zi, la antrenamente au fost 13 persoane, cu media de vârstă 22 de ani. Cursurile continuă săptămâna viitoare cu acomodare la efort după care antrenamentele vor fi centralizate şi mutate pe Stadionul Cetate II. Cei care se înscriu sunt cursanţi şi pentru a deveni stagiari vor susţine un examen de avansare care este organizat de două ori pe an. Dacă promovează examenul, vor arbitra pentru o perioadă de cel puţin jumătate de an meciurile de copii şi juniori.

Cei care vor pregăti cursanţii sunt Preşedintele comisiei municipale de arbitri din Alba Iulia, Alexandru Vodă şi arbitrul Mihai Ţâra – Secretar la comisia judeţeană de arbitri. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numerele de telefoane: 0746.817.533 sau 0735.859.978.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea