Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO. ”Patinoarul” de pe Podul Unirii de la Alba Iulia s-a deschis înaintea celui din Piața Cetății. Localnicii și turiștii, avertizați că podeaua este alunecoasă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 ”Patinoarul” de pe Podul Unirii de la Alba Iulia s-a deschis înaintea celui din Piața Cetății. Localnicii și turiștii, avertizați că podeaua este alunecoasă!

Localnicii și turiștii sunt avertizați că podeaua Polului Unirii de la Alba Iulia, investiție de aproape 6 milioane de lei, este alunecoasă. Foi cu mesaje ”Atenție!!! Podea alunecoasă” au fost lipite pe lateralele de sticlă ale acestuia.

Reprezentanții Primăriei municipiului Alba Iulia au considerat oportun să avertizeze oamenii care trec pe pod că se alunecă.

De menționat este că Podul Unirii, deși a fost inagurat, nu a fost încă recepționat, fiind tot în ”proprietatea” constructorului. În zilele următoarea va avea loc și recepția tehnică. În aceeași situație e și Monumentul Unirii.

Un pod iluminat, construit din metal şi lemn, cu margini de sticlă, face legătura între Monumentul Unirii de la Alba Iulia şi Catedrala în care au fost încoronaţi Regii Ferdinand şi Maria. Podul Marii Uniri are o lungime de 150 metri şi o lăţime de 6 metri. Investiția a fost de aproape 6 milioane de lei.

FOTO – Cosmin Szekely

[nggallery id=6550]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea