FOTO. ”Patinoarul” de pe Podul Unirii de la Alba Iulia s-a deschis înaintea celui din Piața Cetății. Localnicii și turiștii, avertizați că podeaua este alunecoasă

 ”Patinoarul” de pe Podul Unirii de la Alba Iulia s-a deschis înaintea celui din Piața Cetății. Localnicii și turiștii, avertizați că podeaua este alunecoasă!

Localnicii și turiștii sunt avertizați că podeaua Polului Unirii de la Alba Iulia, investiție de aproape 6 milioane de lei, este alunecoasă. Foi cu mesaje ”Atenție!!! Podea alunecoasă” au fost lipite pe lateralele de sticlă ale acestuia.

ELIT

Reprezentanții Primăriei municipiului Alba Iulia au considerat oportun să avertizeze oamenii care trec pe pod că se alunecă.

De menționat este că Podul Unirii, deși a fost inagurat, nu a fost încă recepționat, fiind tot în ”proprietatea” constructorului. În zilele următoarea va avea loc și recepția tehnică. În aceeași situație e și Monumentul Unirii.

Un pod iluminat, construit din metal şi lemn, cu margini de sticlă, face legătura între Monumentul Unirii de la Alba Iulia şi Catedrala în care au fost încoronaţi Regii Ferdinand şi Maria. Podul Marii Uniri are o lungime de 150 metri şi o lăţime de 6 metri. Investiția a fost de aproape 6 milioane de lei.

FOTO – Cosmin Szekely

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

albaiulian 8 decembrie 2018 at 16:25

Podul este din metal si plastic,acest plastic devine foarte alunecos ,cand este ud sau ingheata.Deci a meritat intradevar ,6 milioane de lei,

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...