Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști.

Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost primită cu entuziasm de către categoria de vârstă cea mai tânără, care, de acum se poate bucura de beneficiile acestui obiectiv.

Pe chipurile lor se poate citi bucuria, zilnic fiind nelipsiți din parc, fiind un bun prilej și oportunitate de relaționare,interactiune și relaxare,” a spus Ioan Muntean, primarul comunei Gârbova, pe una dintre rețelele de socializare.

Proiectul a avut ca și rol construirea și realizarea unui obiectiv pentru relaxare și recreere, atât pentru categoria de cetățeni tineri, cât și pentru cei vârstnici, și nu în ultimul rând, pentru turiștii care doresc sa aprecieze comuna. Parcul este situat în fața primăriei.

Situat în centrul comunei, este un loc pe unde se perindă zilnic un număr semnificativ de persoane, fiind un spațiu de relaxare,odihnă și nu în ultimul rând oferind o imagine nouă și primitoare comunei noastre.

Prin fiecare obiectiv atins, suntem mai aproape de țelul propus,acela de a aduce bunăstare ,confort și oportunități pentru comunitatea noastră,” a mai scris edilul din Gârbova.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețea de canalizare în Dumitra și zona industrială din Sântimbru: Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețea de canalizare în Dumitra și zona industrială din Sântimbru: Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Proiectul  „Construire rețea de canalizare în localitatea Dumitra, comuna Sântimbru, jud. Alba – Preluare ape uzate localitatea Totoi, rețea de canalizare zona industrială, comuna Sântimbru, satele Dumitra și Sântimbru”, a primit undă verde din partea APM […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea