Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Parada de modă ECO „Green Fashion Show”, la Alba Mall. Costume senzaţionale create din materiale reciclabile. Care sunt câştigătorii

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Moda ECO 2014 la Alba Mall35Parada de modă ECO „Green Fashion Show” are loc şi în acest an la centrul Comercial Alba MALL, la eveniment fiind invitate toate liceele din judeţul Alba. Proiectul face parte din cadrul Campaniei ECOol şi a ajuns la a V-a ediţie. Este vorba despre un concurs în care liceenii trebuie să realizeze costume din materiale reciclabile sau reciclate. Participanţii au misiunea de a folosi într-un mod inedit deşeuri din mediul înconjurător, transformându-le în îmbrăcăminte.

Larga participare a liceenilor la Campania ECOol și în acest an (aproximativ 250 participanți reprezentând 25 de grupuri din 20 de licee)  demonstrează interesul deosebit al tinerilor pentru activități ce combină atitudinea eco cu evenimentele ”cool”.

Moda ECO 2014 la Alba Mall03Campania este organizată de Agenția Locală a Energiei Alba – ALEA împreună cu Consiliul Județean Alba și Inspectoratul Școlar al Județului Alba

Proiectul vizează sensibilizarea elevilor și a cadrelor didactice față de mediul înconjurător, implicarea  lor într-o activitate care presupune lucrul în echipă și stimularea creativității.

Prezentarea de modă va fi urmată de un spectacol de muzică susținut de trupa CTC formată din DOC, Vlad Dobrescu și DJ Grigo.

Cei mai valoroși concurenți vor fi recompensați cu o mulțime de premii.
Astfel vor fi atribuite:

  1. Premiul pentru cel mai bun spectacol, premiul pentru cea mai bună colecţie de costume și premiul pentru cel mai convingătorModa ECO 2014 la Alba Mall16 mesaj eco, vor fi acordate la nivel de echipă și vor consta în participarea într-o excursie tematică.
  2. Premii individuale pentru designerii celor mai apreciate costume vor consta în participarea la evenimente din domeniul creației vestimentare.
  3. Premii individuale pentru cele mai bune prezențe scenice vor consta în ședințe foto realizate de profesioniști ai fotografiei.
  4. Premii individuale pentru popularitate, alese în urma unui vot online pe pagina de Facebook a Campaniei ECOol, vor consta în invitații la evenimente mondene din județ.

Parada de modă ECO „Green Fashion Show” la Alba Mall – UPDATE. Juriul format din specialişti în diferite domenii de activitate au decis ca câştigătorii celei de-a V-a ediţii de modă ECO sunt echipa ECO Aqua Magic de la Liceul „I. M. Clain” Blaj pentru cel mai convingător mesaj, echipa Teen Fun Spirit Colegiul Naţional „David Prodan” Cugir, pentru cel mai bun spectacol, premiul pentru cea mai bună colecţie a fost acordat echipei „Fashion Time”, tot de la Colegiul „David Prodan” din Cugir. Tot un premiu de grup a câştigat şi echipa 3 Fans de la Colegiul „Avram Iancu” din Câmpeni.

Locul 1 pentru premii individuale au fost obţinute de David Daiana Mihaela de la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Abrud, premiul pentru spectacol Dobre Alexandra, de la Colegiul „Naţional Avram” Iancu din Câmpeni, locul 2 Jurj Alexandra tot de la Colegiul din Câmpeni. Locul 3, Delia Mureşan – Liceul Teoretic „Petru Maior” Ocna Mureş. Locul 4 a fost obţinut de Maria Bogşa – Grup Şcolar Baia de Arieş.

Premii pentru design vestimentar individual – Locurile 1, obţinute de membrii echipelor Teen Fun Spirit, Fashion Time şi 3R Funs.

Mai sunt 15 premii de popularitate care vor fi acordate de internauţi, pe site-ul de socializare Facebook.com. Acest ultim concurs va începe abia mâine şi va ţine o săptămână.

Revenim cu imagini

[nggallery id=1542]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea