// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: Om de zăpadă PSD-ist, cu găleata electorală, din vremurile de glorie ale partidului, o apariție inedită într-un sat din județul Alba

Doctrina PSD-ului, încă de pe vreme FSN-ului, din care provin alături de fostul PDL, a fost dorința de psd-izare a întregii Românii. De la sate până la ministere, funcții publice și cam tot ce prezenta vreun interes, au fost luate cu asalt de cohortele psd-iste care s-au succedat la putere și care au condus țara mai bine de 20 de ani.

Deși tineri, psd-iștii din Alba, nu se dezmint. Chiar dacă nu au reușit încă să psd-izeze toate instituțiile așa cum au făcut colegii lor din sudul țării, în special cei din Teleorman, junii social-democrați din Alba au psd-izat și ei ce au putut: un om de ZĂPADĂ!

Omului de zăpadă, așa cum îi șade bine unui psd-ist, are o găleată roșie în cap, ”relicvă” din vremurile de glorie ale partidului, când găleata juca un rol important în campaniile electorale ale partidului.

Probabil, tot în ton cu promisiunile partidului, omul de zăpadă psd-ist are pe post de nas un morcov roșu și alungit. I-a fi crescut și bietului om de zăpadă nasul de la atâtea promisiuni.

Din păcate, bietul om de zăpadă psd-izat se va topi odată cu venirea căldurii și va rămâne în urma lui doar găleata electorală!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la FOTO: Om de zăpadă PSD-ist, cu găleata electorală, din vremurile de glorie ale partidului, o apariție inedită într-un sat din județul Alba

  1. marius 16.12.2018 la 18:41

    Intre timp s-a furat morcovul. E banuita PNL-ul. Sunt convins ca au nevoi de el inaintea motiunii de cenzura.
    Ps. Ca sa nu fim acuzati de discriminare, pe cand un om de zapada negru cu un morcov galben cu nuante de portocaliu si o galeata plina cu autostrazi din mandoline!!
    ps1. Nu uitati sa-i asezati mana dreapta in dreptul inimii de gheata si sa-l prezentati in pantaloni scurti, alaturi de o femeie de zapada in fusta scurta.
    ps2. Se zice ca oamenii de zapada sunt reci. Dar oamenii de parada cum sunt? Ca pe cei de paravan ii cunoastem!!!