Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO: Om de zăpadă PSD-ist, cu găleata electorală, din vremurile de glorie ale partidului, o apariție inedită într-un sat din județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doctrina PSD-ului, încă de pe vreme FSN-ului, din care provin alături de fostul PDL, a fost dorința de psd-izare a întregii Românii. De la sate până la ministere, funcții publice și cam tot ce prezenta vreun interes, au fost luate cu asalt de cohortele psd-iste care s-au succedat la putere și care au condus țara mai bine de 20 de ani.

Deși tineri, psd-iștii din Alba, nu se dezmint. Chiar dacă nu au reușit încă să psd-izeze toate instituțiile așa cum au făcut colegii lor din sudul țării, în special cei din Teleorman, junii social-democrați din Alba au psd-izat și ei ce au putut: un om de ZĂPADĂ!

Omului de zăpadă, așa cum îi șade bine unui psd-ist, are o găleată roșie în cap, ”relicvă” din vremurile de glorie ale partidului, când găleata juca un rol important în campaniile electorale ale partidului.

Probabil, tot în ton cu promisiunile partidului, omul de zăpadă psd-ist are pe post de nas un morcov roșu și alungit. I-a fi crescut și bietului om de zăpadă nasul de la atâtea promisiuni.

Din păcate, bietul om de zăpadă psd-izat se va topi odată cu venirea căldurii și va rămâne în urma lui doar găleata electorală!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor Timp de două zile, o delegație a Băncii Mondiale a fost în vizită de lucru la Sebeș, pentru a discuta cu primarul Dorin Nistor despre realizarea unei investiții teritoriale integrate în zona Sebeș-Vințu de Jos. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea