FOTO: Oferta educațională a instituțiilor de învățământ care formează personal pentru MAI, promovată de jandarmi în Cetatea Alba Iulia

Paul Voicu - Primar 2020

Jandarmeria Alba a desfășurat, în perioada 28 aprilie  – 1 mai 2017, o campanie de promovare a ofertei educaționale a instituțiilor de învățământ care formează personal pentru Ministerul Afacerilor Interne prin împărțirea de materiale informative tinerilor care doresc să urmeze cariera militară.

Campania s-a desfășurat în interiorul cetății Alba Carolina, iar tinerilor interesați de oferta educațională li s-au prezentat criteriile de recrutare, documentele necesare pentru înscrierea în instituțiile de învățământ precum și locurile disponibile Jandarmeriei Române în instituțiile de învățământ ale Ministerul Afacerilor Interne.

ELIT

Detalii suplimentare pot fi obținute de la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba precum și de pe site-ul unității, www.jandarmeriaalba.ro

Cererile de participare/înscriere la concursurile de admitere se primesc la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba situat în Alba-Iulia str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 18, de către Serviciul Resurse Umane al unității, în zilele lucrătoare, de luni până vineri, între orele 08.00 – 16.00, tel. 0258/812318.

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...