FOTO: O rază de speranță de Paști pentru familiile nevoiașe, venită din partea Unității Militare 01585 Petrești

În preajma Sărbătorilor de Paște, Unitatea Militară 01585 Petrești, prin colonelul Șimandan Dorel, în colaborare cu iepurașul, a venit în întâmpinarea unor familii nevoiașe, oferindu-le alimente de strictă necesitate pentru a se pregăti cum se cuvine de tradiționala sărbătoare creștină.

A devenit deja o tradiție ca Unitatea Militară 01585 Petrești să îi ajute, în preajma sărbătorilor pe cei mai nevoiași dintre noi. Și după cum au promis la sfârșitul anului trecut, militarii s-au întors la copilași cu daruri de la iepuraș.

“Ajutorul nostru a ajuns în casele unor oameni necăjiți, care știu să primească cu inima deschisă atât un ajutor material, cât și bucuria unei sărbători creștine. Pachetele noastre pregătite special pentru Paște, nu le va schimba viața, însă, sperăm, le va aduce o rază de bucurie în suflet, în zilele de Paște”, a declarat colonelul Șimandan Dorel.

“Ne dorim ca spiritul sărbătorilor creștine, care ne reamintesc că trebuie să fim mai buni și mai generoși, să aducă lumină în sufletele semenilor noștri și să îi unească prin gestul creștinesc de a dărui din suflet, din puținul pe care îl au, celor care sunt mai puțin norocoși ca ei”, este mesajul pascal al Unității Militare 01585 Petrești.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...