Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: O familie din Zlatna are nevoie de ajutor. A trecut printr-un accident și un incendiu, în doar 2 zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O familie din Zlatna are nevoie de sprijinul nostru pentru a depăși un moment dificil. Cei doi soți, împreună cu fiica lor, în vârstă de 15 ani, au scăpat ca prin urechile acului dintr-un accident auto, pentru ca 2 zile mai târziu să se trezească cu locuința mistuită de flăcări.

Soții Trifan au o situație financiară modestă, soția fiind imobilizată în scaun rulant, diagnosticată de mai bine de 15 ani, cu scleroză multiplă, iar soțul, în incapacitate de muncă, după două operații la coloana vertebrală.

La sfîrșitul lunii trecute, cei trei membri ai familiei Trifan se deplasau către Câmpeni, iar în apropierea localității Feneș, s-au rasturnat în afara părții carosabile, fiind nevoie de intervenția echipelor de descarcerare pentru scoaterea lor din interiorul mașinii. Din fericire, niciunul din ei nu a avut nevoie de spitalizare, rămânând doar cu trauma psihică a evenimentului rutier.

Aceștia s-au întors acasă, pentru ca după nici două zile, să fie treziți în miezul nopții, de flăcările care au cuprins tot podul casei lor. Toți cei aflați în locuință au scăpat teferi, însă pagubele produse de incendiu sunt însemnate.

”Soții Trifan au fost ajutați până acum de către cunoștințe pentru a face unele reparații, însă au nevoie în continuare de bani pentru a face casa din nou locuibilă. Astfel, toți cei care doresc să le vină în ajutor, pot face donații în lei, în contul RO22RNCB0013051499200001, deschis pe numele Trifan Simona Ioana. De asemenea, donațiile pot consta și în obiecte de mobilier, atât de utile în astfel de situații. Pentru asta, puteți contacta Asociația SM Speromax Alba, la numărul de telefon 0358/103.535, sau la sediul din Alba Iulia, str. Gladiolelor, nr. 3A, dar și familia Trifan, la numărul de telefon 0757.242.989”, transmite Dragoș Zaharia, președintele asociației. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea