Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Noua parcare din centrul orașului Alba Iulia, pe cale de a fi finalizată!

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

FOTO| Noua parcare din centrul orașului Alba Iulia, pe cale de a fi finalizată!

Parcarea din zona centrală a orașului Alba Iulia va fi finalizată în curând. O treime din noul lot de locuri de parcare se află pe o porprietate privată, acesta fiind motivul pentru care lucrările au fost întârziate.

Primarul Gabriel Pleșa declara, acum o lună: ”Am refăcut tot ce este domeniu public, dar a rămas acea bucată de teren care nu este domeniu public, este al unei persoane private. Acea persoană privată și-a luat angajamentul față de noi că, din resurse proprii, va amenaja porțiunea de teren în așa fel încât să arate unitar întreaga parcare. Sigur, acele locuri de parcare, care nu sunt pe domeniul public, nu vor fi taxate. În schimb, parcarea va arăta în sfârșit a parcare finalizată.”

După lungi așteptări, în sfârșit se fac ultimele lucrări pentru finalizarea parcării. Se pare că Primăria Municipiului Alba Iulia a ajuns la o înțelegere cu proprietarul părții private iar acesta ar fi fost de-acord să continue lucrările pentru a finaliza noua parcare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea