Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Noi locuri de parcare pe o stradă din Alba Iulia: Când vor fi amenajate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noi locuri de parcare vor fi amenajate în zona străzii Poligonului din Alba Iulia. În decursul zilei de marți a fost relocat un transformator din zonă pentru a permite începerea lucrărilor.

Viceprimarul municipiului Alba Iulia  a anunțat pe marți pe rețeau a de socializare Facebook ca administrația locală intenționează să amenajeze noi locuri de parcare în zona străzii Poligonului.

Pentru aceasta, în cursul zilei de marți, un transformator aflat în zona fostei centrale termice numărul 9, de pe strada Poligonului, a fost relocat cu ajutorul unei macarale.

”Intenția administrației locale este de a crea, în perimetrul respectiv, mai multe locuri de parcare. După estimările pe care le am în momentul de față, noile locuri de parcare vor fi amenajate după sărbătorile de iarnă, imediat după finalizarea lucrărilor la parcarea care se amenajează în Centrul municipiului,” a transmis Popescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO 1-2 martie 2024: Fărșangul de la Rîmetea, tradiţie populară la lăsarea secului, la prinderea Postului Paştelui. PROGRAMUL

Ziarul Unirea

Publicat

în

1-2 martie 2024: Fărșangul de la Rîmetea, tradiţie populară la lăsarea secului, la prinderea Postului Paştelui. PROGRAMUL Rîmetea, unul dintre cele mai frumoase sate din Transilvania este prima localitate rurală din România care a fost distinsă din partea Comisiei Europene cu premiul „Europa Nostra” pentru conservarea patrimoniului cultural și arhitectonic (1999) și Destinația Anului 2024 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea