FOTO| Noi activități educative pentru copiii din Sebeș: Lectură în aer liber în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș organizează, în perioada 13 – 20 august 2020, Atelierele de lectură „O FILĂ DE POVESTE”. Manifestarea se derulează în cadrul unui program dedicat unei alt fel de sărbători a orașului: o sărbătoare cu mască, sub semnul precauției.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Însă respectarea regulilor nu exclude bucuria de a socializa. Tocmai de aceea, activitățile oferite copiilor înscriși ca utilizatori activi la bibliotecă se vor desfășura cu respectarea normelor legale privind prevenirea răspândirii contaminărilor cu virusul Covid-19 (Coronavirus).

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Toți iubitorii de carte știu că locul unde citești are o importanță aparte. Am ales grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” Sebeș pentru viitoarele aventuri prin care ne poartă cartea. Lectura în aer liber este o metodă eficientă de relaxare, de a petrece timpul, de a stârni curiozități și de a dezvolta imaginația.

Super-vacanța de poveste continuă cu cărți captivante, numai bune de citit în natură! Din Drag de Sebeș!

Proiectul este susținut de: Primăria Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga Sebeș” și Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419