FOTO| Muncă ,,de chinez” pentru decolmatarea drumurilor afectate de inundații și consolidarea malurilor, la Galda de Jos. ,,Mulțumim tuturor celor care s-au implicat”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Printr-o postare publicată pe un site de socializare din mediul online, Primăria Galda de Jos a dorit să expună volumul imens de muncă necesar din aceste ultime zile, pentru diminuarea efectelor inundațiilor din weekendul trecut, cât și pentru a lăuda cetățenii de ajutor a comunei.

,,Deși multă lume nu știe ce am făcut în ultima săptămâna,vrem să le spunem concetățenilor noștri că am fost la datorie atât cu utilajele din dotare , cât și cu ajutorul acordat de agenții economici de pe rază comunei,zi și noapte, începând de sâmbătă noaptea 18.07.2020.

ELIT

Nu am avut timpul necesar să convocăm televiziunea, deoarece în timp ce alții se ocupau doar de asta , noi țineam legătură în permanentă cu toate instituțiile abilitate la nivelul județului Alba pentru a obține sprijinul operativ și logistic necesar.

Din păcate a trebuit să ne bazăm cel mai mult pe forțe proprii ,dar mulțumim din suflet SGA Alba care ne-a pus la dispoziție, în timp util utilajele grele cu care s-a consolidat malul drept al Văii Galzii, pentru a preveni surparea dispensarului uman în ziua de luni 20.07.2020

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat dea o mâna de ajutor, acum când comuna noastră a fost grav afectată de inundații și când ploile torențiale și scurgerile de pe versanți au generat acumulări rapide de apă și creșterea uluitoare a tuturor văilor din comună.

În timp ce alte persoane au considerat e un moment favorabil pentru a își face publicitate electorală ,în mod ilegal și imoral ,Primăria Galda de Jos a intervenit cu forțe proprii pentru decolmatarea drumurilor afectate de inundații și consolidarea malurilor, pentru a limita cât mai mult proporțiile dezastrului.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419