Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Monstrul din Cluj suspectat că și-a UCIS fiul și-a TĂIAT VENELE când a fost capturat de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bărbatul din Cluj suspectat că și-a ucis fiul de 8 ani, a încercat să se sinucidă tăindu-și venele când a fost încercuit de polițiști, dar a fost capturat rapid de oamenii legii. Medicii au intervenit de urgență și l-au stabilizat.

Takacs Gyorgy, tatăl copilului de 8 ani care a fost omorât, a fost găsit marți în zona localității Filea de Jos, județul Cluj.

Copilul de 8 ani din Cluj, dat dispărut în 25 iulie, a fost găsit marți înjunghiat în inimă, pe un drum din localitatea clujeană Lita. Copilul era în mașina tatălui său.

Takacs Gyorgy era de profesie taximetrist. Potrivit unor taximetriști din Cluj, Takacs Gyorgy nu era o persoană care să iasă în evidență cu ceva anume.

Sursa: stiripesurse.ro

Foto: facebook – INFO TRAFIC jud. CLUJ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își reiau spectacolele din 1 mai: Deschiderea oficială a sezonului turistic în Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își reiau spectacolele din 1 mai: Deschiderea oficială a sezonului turistic în Cetatea Alba Carolina Sezonul turistic se deschide oficial din 1 mai 2024, în Cetatea Alba Carolina. Tot de la aceeași dată, Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își vor relua spectacolele. Mii de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea