Ziarul Unirea

FOTO| Ministrul Agriculturii, vizită de lucru în Munții Apuseni. Cum s-a desfășurat vizita la ferma unei familii din Sohodol

Nechita-Adrian Oros, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, s-a aflat astăzi, în jurul orei 09:00, într-o vizită de lucru în județul Alba.

Acesta a vizitat ferma familiei Cosmin și Mirela Mănescu – Felea, în comuna Sohodol, urmând să se întâlnească cu fermierii și primarii din Câmpeni.

ELIT

După-amiaza, acesta va participa la inaugurarea oficială a sediului Primăriei comunei Mihalț, urmată de o conferință de presă și discuții libere cu fermierii și producătorii locali.

Contactat de ziarulunirea.ro, proprietarul fermei vizitate de catre delegația oficială, Cosmin Felea Mănescu, ne-a declarat că ministrul a fost impresionat de mica și cocheta fermă a familiei. Întrebat dacă a avut vreo doleanță de adresat ministrului, acesta ne-a spus ca și-a propus să nu se plângă deloc, pentru că ministerul a oferit suficiente fonduri și măsuri de sprijin.

„Ministrul și delegația oficială au fost foarte încântați că într-o zonă de munte se poate face așa ceva, să ai o fermă de vaci care să și producă. În zona aceasta nu se pot face ferme mari așa că am mers pe ideea unei ferme mici, cu vaci puține și bune”, a spus Cosmin Felea Mănescu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419