Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Militari din Batalionul 136 Geniu „Apulum” recompensați de statul major al forțelor terestre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Militari din Batalionul 136 Geniu „Apulum” recompensați de statul major al forțelor terestre

Cei 4 gradați profesioniști din Batalionul 136 Geniu ”Apulum”care au făcut parte din echipa responsabilă de finalizarea lucrărilor de construire a Monumentului Unității Naționale din Alba Iulia au primit Emblema de Merit ”În serviciul Armatei României, clasa a III-a” din partea Statului Major al Forțelor Terestre, în semn de apreciere deosebită a efortului și implicării depuse în cadrul activităților ocazionate de sărbătorirea Centenarului Marii Uniri.

Distincțiile au fost înmânate de către comandantul Brigăzii 10 Geniu ”Dunărea de Jos”, colonel Vasile Ionescu, astăzi 6 februarie, în cadrul unei ceremonii festive organizată la sediul unității.

Camarazii noștri: caporalul Laslo Alin, caporalul Jurcă Marius, caporalul Hornoi Valentin și fruntașul Giurcă Claudiu au fost felicitați de comandantul brigăzii și de către echipa de comandă a batalionului sub aplauzele întregului efectiv.

[nggallery id=6736]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire”

Bogdan Ilea

Publicat

în

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire” Concertul de pricesne intitulat „Credință și Unire” o să fie organizat în 28 martie la Casa de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul o să aibă loc în Duminica Floriilor, fiind organizat de către Centrul de Cultură Augustin Bena Alba și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea