Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Mii de voturi pentru două tinere din Alba Iulia, candidate la concursul ”Cea mai sexy mămică din România”, organizat de ”Neatza cu Răzvan și Dani”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sute de mămici din toată țara s-au înscris la concursul ”Cea mai sexy mămică din România”, desfășurat de emisiunea de televiziune ”Neatza cu Răzvan și Dani” de pe Antena 1, iar printre mamele cu cele mai multe voturi se află și două tinere din Alba Iulia. Este vorba despre Adela Negrea și Gabriela Mulea, care în doar câteva zile de la lansarea concursului au strâns fiecare peste 3.000 de voturi. De asemenea, în concurs mai sunt înscrise alte două mămici frumoase din Alba Iulia, însă acestea nu au reușit să adune atât de multe voturi.

Așa după cum se poate observa și în imagini, mămicile arată foarte bine, iar asta, probabil, și datorită faptului că frecventează des sala de fitness. Încurajările pentru a participa la acest concurs au venit chiar partea antrenorului lor, Lucian Nicolescu.sexy mami

Adela Negrea are 33 de ani și este mămică a doi copii: Eduard un băiețel de 4 ani și o fetiță, Eliza, în vârstă de 2 ani și 8 luni.
Miercuri, 2 martie, ea a avea înregistrate cele mai multe voturi dintre concurentele din Alba Iulia, peste 3800 de voturi.

mamica sexyGabriela Mulea, în vârstă de 32 de ani, se mândrește cu o fetiță de aproape 3 ani, pe nume Sofia, iar în 9 zile a reușit să adune peste 3400 de voturi.

Cea de-a treia concurentă din Alba Iulia este Alina Bitea, care a adunat până miercuri peste 300 de voturi, iar cea de-a patra Ramona, cu peste 500 de voturi.Sexy mama

Dacă e să luăm în considerare numărul de voturi, cele două mămici cu peste 3000 de voturi au șanse destul de mari la titlul de ”Cea mai sexy mămică din România”, dar și la premiul pus la bătaie – un inel cu diamant (în valoare 3.840 Lei) oferit de Bijuteria Teilor. Câștigătoarea concursului va fi anunțată chiar de Ziua Femeii. Numele acesteia va fi făcut public la finalul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani” din data de 8 martie, dar și prin afișare pe web site-ul neatza.a1.ro, în cursul aceleiași zile.

Până atunci, susținătorii le pot vota pe cele patru mămici la următoarele linkuri:

Adela Dugulan:   http://neatza.a1.ro/mamica-sexy-2016/participant/3150/#inscriere

Gabriela Mulea: http://neatza.a1.ro/mamica-sexy-2016/participant/2053/#inscriere

Ramona - Neata cu Razvan si DaniAlina Bitea: http://neatza.a1.ro/mamica-sexy-2016/participant/1446/#inscriere

Ramona: http://neatza.a1.ro/mamica-sexy-2016/participant/3003/#inscriere despre care s-a mai scris AICI 

(A.M.), (D.S.)

[nggallery id=1704]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea