Rămâi conectat

Sport

FOTO: Mihaela Blaga (CSȘ Blaj) – medalie de bronz la naționalele de cadeți, cu Personal Best!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atleta Mihaela Blaga (CSȘ Blaj/ AC „Mica Romă” Blaj) a cucerit prima medalie națională din acest an, bronz la Campionatele Naționale de cadeți (Under 20).

Sportiva pregătită de Cristina Man a împlinit 18 ani în 4 martie și s-a clasat pe treapta a treia a podiumului în proba de 1500 de metri, cu rezultatul 4:29.75 (PB îmbunătățit cu 7 secunde).

A fost cea mai echilibrată cursă din ultimul deceniu la acest nivel și ne bucură atât medalia, cât și timpul realizat de Mihaela„, a spus antrenarea Cristina Man.

În aceeași probă, Iulia Mărginean și Alexandra Hudea (ambele CSȘ Mediaș/ AC „Mica Romă” Blaj) s-au clasat pe locurile 4 și 5, ambele cu PB. Mâine, Mihaela Blaga va lua startul în proba de 3000 de metri, iar colega sa de club, Andreea-Maria Bogdan va concura pe distanța de 800 metri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 2-2 (1-0), în prima rundă din play-out | Gazdele, egalate în două rânduri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a remizat pe propriul teren cu Avântul Reghin, în prima rundă din play-off-ul Seriei 9 din eșalonul terț, scor 2-2 (1-0) joc în care amfitrionii au condus în două rânduri, dar au fost egalați de fiecare dată. Apărătorul gazdelor Vitinha a fost înlocuit la pauză și transportat la spital din pricina unei lovituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea