Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Mihaela Blaga (CSȘ Blaj) – aur la tineret, bronz la seniori și barem pentru Mondiale!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atleta Mihaela Blaga (CSȘ Blaj/ AC „Mica Romă” Blaj) a reușit un rezultat excelent la Craiova. Sportiva pregătită de Cristina Man a devenit campioană națională la tineret și s-a clasat pe treapta a treia a podiumului la seniori în proba de 3000 de metri obstacole.

Timpul înregistrat, 10:32.48, reprezintă totodată îndeplinirea barajului de participare la Campionatul Mondial Under 20, de la Cali (Columbia).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Bravo, fata mea de aur„, este mesajul transmis de Cristina Man după cursa din dacrul Campionatului Național de Seniori, Under 23 și Probe Combinate Seniori și Under 23 ce a avut loc în weekend la Craiova.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea