Rămâi conectat

Sport

FOTO: Metalurgistul Cugir – Unirea Jucu 3-2 (2-1) *A 7-a victorie consecutivă şi Opric lider la finalul sezonului regulat

Tudor Stan

Publicat

în

Metalurgistul Cugir-Unirea Jucu88Metalurgistul Cugir a învins Unirea Jucu pe propriul teren, în etapa a 21-a a Ligii a 3-a, scor 3-2 (2-1) şi a realizat astfel a 7-a victorie consecutivă, ajungând la al 10-lea meci fără eşec. Golurile au fost marcate de Cîrstean (24, 29), Iul. Cristea (54), respectiv fostul zlătnean C. Suciu (8, ce a deschis scorul) şi R. Stan (68)

Trupa lui Opric este lider la finele sezonului regulat în Seria a 5-a, cu 42 de puncte, indiferent de rezultatele ultimei etape. „A fost un meci fără istoric, însă mă bucur că am reuşit să câştigăm. Am ajuns la cel de al 7-lea succes consecutiv, iar acest lucru ne dă încredere. Am vrut să folosesc toţi băieţii care s-au descurcat foarte bine. I-am dat banderola lui Cîrstean pentru că este golgeterul echipei şi un jucător foarte important pentru noi, iar el a mulţumit cu două goluri” a declarat Marius Opric antrenor Metalurgistul Cugir.

Metalurgistul: Lăncrănjan – Al.  Man, Şt. Radu, Schuller, A. Ianc (59, Trăşcan), Cl. Oara, Iul. Cristea, A. Cîmpean, G. Goronea (71, Tăban) – I. Radu (90+1, Iovănescu), Cîrstean (76, T. Tothăzan); rezerve Tiut – M. Neagu, Negură.

De fapt, gruparea clujeană i-a administrat echipei de sub Drăgana ultima înfrângere stagională, în luna octombrie a anului trecut. Deşi Marius Opric a hotărât să menajeze câţiva dintre oamenii săi de bază, printre care Tiut, Neagu, Negură, Trăşcan, Şuteu, Itu şi Potopea (suspendaţi), jucătorii utilizaţi la partida contra celor de la Unirea Jucu s-au ridicat la aşteptările publicului şi tehnicianului hunedorean. Oaspeţii au început mai tare partida şi au deschis scorul în minutul 8 prin Suciu după o neatenţie în defensiva Metalurgistului.

*Adrian Cîrstean a ajuns la al 16-lea gol în acest sezon

După golul Unirii Jucu, oaspeţii nu au mai contat în atac şi trupa de sub Drăgana şi-a început forcing-ul ofensiv. După ce etapa trecută, golgeterul Adi Cîrstean a lipsit pe motiv că a fost suspendat, acesta a revenit în prima echipă şi a primit banderola de căpitan. Cîrstean a reuşit să egaleze la unu, în minutul 24 după un şut al mijlocaşului Goronea, deviat de ofensiva clujeană. Cinci minute mai târziu, Cîrstean a marcat cel de al 16-lea său gol în acest sezon cu o lovitură de cap imparabilă în urma unei centrări a lui Alexandru Man. Imediat după pauză, Cristea a marcat după o lovitură liberă a lui Goronea, învingându-l pe portarul advers cu o lovitură de cap după ce a scăpat de marcajul oaspeţilor. În minutul 68, Stan a stabilit scorul final cu o lovitură liberă excelent plasată în plasa porţii lui Lăncrănjan. Pe final de meci, atât Metalurgistul cât şi Unirea Jucu au ratat mai multe ocazii de gol. „Am început prost şi am primit un gol uşor, însă am revenit rapid în meci. Chiar dacă nu a fost un meci important este foarte bine că am câştigat, această victorie oferindu-ne un moral ridicat pentru partida cu Zalăul, una deloc uşoară. Sunt fericit că am marcat şi vreau să le dedic acest gol părinţilor mei” a punctat Iulian Cristea, fundaşul celor de la Metalurgistul Cugir.

Trupa lui Opric, din postura de nou-promovată a impresionat în acest sezon, terminat pe prima treaptă a ierarhie, cu speranţe de accedere în eşalonul secund. Runda de final a sezonului regulat reprezintă o deplasare la FC Zalău, vinerea viitoare, când Metalurgistul întâlneşte o echipă disperată pentru calificarea în play-off. În cazul unui rezultat pozitiv, Metalurgistul ar propulsa între primele 6 pe FC Municipal Baia Mare, situaţie care ajută foarte mult în prisma punctajului, echipa din Alba.

[nggallery id=1420]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea