Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Meci amical, „U” Cluj (juniori A) – Industria Galda de Jos 2-2 (1-0)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

U Cluj - Industria Galda8Industria Galda de Jos a remizat în partida de verificare cu echipa juniorilor A a Universității Cluj, scor 2-2 (0-1), goluri marcate de Rad (27), respectiv Frențiu (67, penalty) și nou-venitul Bodea (83). „Șepcile roșii” au egalat în minutul 86.

Suntem mulțumiți modul cum ne prezentăm în acest moment, în condițiile unui adversar ce ne-a pus probleme. Au fost condiții foarte bune de joc, pe care nu le-am avut la precedentele partide de verificare. Bodea încearcă să integreze în echipă„, a spus antrenorul Paul Ciucă.

*Trei penalty-uri, două ratate

D. Stanciu (Industria) a ratat un penalty în minutul 32, iar studenții au irosit și ei o lovitură de pedeapsă în minutul 69 (apărată de M. Ordean).

Pentru Industria au jucat următorii: Căt. Ștef – Baghiu, Haiduc, Al. Man, Cr. Ivașcu, R. Lungu, P. Medrea, Cr. Bodea, Frențiu, A. Câmpean, D. Stanciu; au mai intrat M. Ordean (portar ex-Del Dodo Alba Iulia), M. Bogdan, Apetri, D. Pop, Voica, Nicoară, Breaz.

Următorul amical al Industriei va fi cu FC Hunedoara, la Sebeș la ora 15.00.

Foto Gligor UDREA

[nggallery id=20]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea