Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Meci amical, CIL Blaj – CSM Unirea Alba Iulia 0-3 (0-0) | „Alb-negrii”, cantonament în Antalya, cu 24 de jucători în lot

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atractiv amicalul dintre CIL Blaj, liderul Ligii 4, și CSM Unirea Alba Iulia, adjudecat de vizitatori, cu scorul de 3-0 (0-0), goluri înscrise de Istrate (54), Roșu (79) și Frăsineanu (84).

Balanța s-a înclinat în actul secund când diferența de valoare și pregătire și-a spus cuvântul, asta după ce în prima repriză Ciorgovean a reușit să mențină imaculată plasa, iar Tomuța (CIL Blaj) a lovit bara în minutul 21.

„Am trăit sentimente deosebite avându-l ca adversar pe Daniel Tătar, parcă a fost un meci împotriva copilului meu. Îi doresc enorm de mult să crească, să ajungă ca antrenor măcar la nivelul la care a fost ca jucător”, a spus Pelici.

Divizionara terță a câștigat al doilea joc de verificare al acestei săptămâni, după 4-0 cu Viitorul Sântimbru, iar săptămâna viitoare, timp de 10 zile, va efectua un alt stagiu de pregătire în Antalya, răstimp în care are 4 jocuri de verificare. Lotul delegat va cuprinde 24 de jucători, iar delegația este formată din 35 de persoane.

La liderul celui de-al 4-lea eșalon, formație care a dat o replică de apreciat și a utilizat mulți tineri în actul secund, noutățile iernii sunt gemenii Cristian și Cosmin Ioo (de la Șona), respectiv Daniel Nicula (ex-Gaz Metan Mediaș și Metalurgistul Cugir). La meci a asistat și primarul Blajului, Gheorghe Valentin Rotar.

„Un cantonament reușit în care cel mai important lucru este că nu au existat probleme de sănătate. Suntem în grafic, urmeză al doilea cantonament, în care să lucrăm tehnico-tactic, să muncim cu mingea„, a mai precizat Alexandru Pelici.

Au evoluat următoarele distribuții: *CIL Blaj: Ciorgovean – Ciugudean, Borșoi, R. Trif, Belașcu, Nicula, Buliga, D. Vlad, Voic, Șușu, Tomuța; au mai intrat R. Damian, Grama, Cîmpean, Țîntea, Mihuț, P. Dani, Mihu, Cristiu, A. Cioancă, C. Ioo, Cos. Ioo. F. Cioancă, Roșian.

*CSM Unirea Alba Iulia: Bucur – V. Stanciu, Ardei, Vomir, E. Codrea – M. Boldea, Giurgiu – Raicea, Fetița, Indrei – M. Codrea; respectiv Korbl – D. Nistor, Lalici, I. Grozav, Ciaun – Mâlnă, C. Cristea – Frăsineanu, Istrate, R. Nistor – Roșu, plus Sebaș, P. Codrea, Ardeiu și Borza.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea