Rămâi conectat

Sport

FOTO: Măgura Cisnădie – Industria Galda 4-6 (1-1, 1-1, 1-1), după loviturile de departajare, în Cupa României! Portarul Cătălin Suciu a apărat un penalty și a transformat un unsprezece metri!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda, unica reprezentantă a județului Alba în Cupa României, a suferit mult la Cisnădie, în partida din turul al treilea, contra formației Măgura, vicecampioana Ligii a 4-a din Sibiu, divizionara terță calificându-se dramatic, după prelungiri și loviturile de departajare. La finele celor 120 de minute, scorul a fost egal, 1-1, iar la loviturile de departajare, găldenii, rămași în inferioritate numerică din minutul 58, au marcat toate execuțiile: Cioară, portarul Cătălin Suciu, D. Lupșan, P.  Muntean și G. Goronea – execuția decisivă, impunându-se cu 5-3! De la gazde au marcat Stelea, Armenean, D. Popa, ratând I. Bărculeț – a doua execuție

*Cătălin Suciu – eroul Galdei

La loviturile de departajare s-a remarcat portarul oaspeților Cătălin Suciu, care a apărat a doua execuție a adversarilor, șutul lui I. Bărculeț, goalkeeperul Galdei fiind cel care a transformat a doua lovitură a propriei echipe. O nouă ispravă a portarului găldean, după ce în partida anterioară, pe „Cetate”, cu Unirea Alba Iulia, a evitat prelungirile, în minutul 90+3, când a apărat penalty-ul executat de Selagea.

Industria are oportunitatea să întâlnească o echipă din Liga a 2-a, în turul următor (10-12 septembrie), ultimul înaintea “16”-imilor de finală, când intră în cursă echipele din Liga 1.

*Paul Ciucă: „O victorie obținută cu mare sacrificiu”

Îmi felicit jucătorii pentru victoria obținută cu mare sacrificiu, Avem accidentați de durată, jucător eliminat, echipa epuizată după jumătate de meci cu om în minus și prelungiri. Arbitrul a greșit neintenționat împotriva noastră și am avut mult de suferit, dar răbdăm. Acum gândul zboară la meciul de sâmbătă„, a transmis antrenorul Paul Ciucă.

Divizionara terță a început perfect jocul, marcând prin golgheterul Alexandru Cioară (3) – care a executat o lovitură liberă, vârful găldenilor trecându-și în cont toate cele 5 goluri reușite de propria formație în competiția “KO”. Amfitrionii nu s-au predat însă și au egalat rapid, în minutul 16, după un corner, prin P. Dragomir, jocul căpătând o notă de echilibru.

*Circov – eliminat în minutul 60!

Misiunea Industriei a devenit și mai dificilă în actul secund, după ce echipa condusă de Paul Ciucă a rămas în inferioritate numerică, prin eliminarea lui Circov (60), partida încheindu-se nedecis după 90 de minute. Au urmat prelungirile, când nu s-a întâmplat nimic, iar calificarea în turul al 4-lea a fost decisă după executarea loviturilor de departajare.

*0-1, MIN. 3: CIOARĂ a deschis scorul dintr-o lovitură liberă!

*1-1, MIN. 16: DRAGOMIR a restabilit egalitatea, reluare cu capul după un corner

În minutul 10, S. Mureșan a ratat o bună opotunitate de a face 2-0

În minutul 60, oaspeții rămân în inferioritate numerică, Circov fiind eliminat pentru cumul de avertismente

Gruparea sibiană, vicecampioana Ligii a 4-a din județul vecin în ediția precedentă, a făcut deja două victime de lux, eliminând în etapele anterioare pe FC Avrig (scor 3-2) și SR Brașov (victorie cu 2-0) – ultimul rezultat fiind considerat o surpriză. Este o confruntare cu miză pentru combatante care, în cazul calificării au oportunitatea să întâlnească o echipă din Liga a 2-a, în turul următor (10-12 septembrie), ultimul înaintea “16”-imilor de finală, când intră în cursă echipele din Liga 1.

 

Măgura: Fl. Anghel – D. Popa, Gombar, R. Anghel, Armenean, I. Bărculeț, Bratima, Stelea, Dragomir, Risti, D. Stoia; rezerve D. Moldovan, Ov. Gligor, Drăgușin, Bolta, Belașcu, Rodean, Belciu. Antrenor Dorel Popa.

Industria: Căt. Suciu – Frențiu (120, Cunțan), D. Lupșan, Cioplântă, Circov, Al. Costea, I. Hăprian (90+3, Haiduc), G. Goronea, Ad. Lăcătuș (87, P. Muntean), S. Mureșan (61, Puha), Cioară; rezerve Lepădat, Adam, Puha, D. Stoia. Antrenor Paul Ciucă.

Informații (foto, text): Gligor UDREA

[nggallery id=7396]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea