FOTO| Lucrări la infrastructura din Cugir și Vinerea. Investiții din bugetul local pentru modernizarea străzilor Oituz și Morilor

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Lucrări la infrastructura din Cugir și Vinerea. Investiții din bugetul local pentru modernizarea străzilor Oituz și Morilor.

Sunt în desfășurare lucrări pe străzile Oituz din Cindeni și Morilor din Vinerea, în cadrul procesului de modernizare a infrastructurii demarat de Primăria Cugir.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În cursul zilei de joi, 5 noiembrie 2020, primarul Adrian Teban s-a deplasat în teren pentru a constata cum decurg lucrările. În momentul de față, sunt executate intervenții de decopertare și balast pe ambele străzi.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Investițiile sunt așteptate de locuitorii din zonă, întrucât cele două străzi au în prezent un sistem rutier din balast şi pâmânt.

În urma intervenţiei, pe strada Oituz din Cindeni suprafaţa carosabilă va fi modernizată cu îmbrăcăminte din dale de beton, iar apele pluviale vor fi colectate prin rigole carosabile și rigole de tip scafă. Vor fi amenajate totodată trotuare, zone verzi şi accese către locuinţe.

Strada Morilor din Vinerea va beneficia de un sistem rutier semirigid cu îmbrăcăminte asfaltică, canalizare pluvială, accese spre locuinţe şi trotuare din dale de beton, precum și de parcări amenajate.

Investițiile sunt finanțate cu bani din bugetul local.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419