// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO. Lucrări de întreținere la drumul județean ce leagă localități de pe valea Târnavei Mici, aproape de Blaj

Consiliul Județean Alba efectuează lucrări de întreținere pe drumul județean 107V, ce leagă Sânmiclăuș de Alecuș și până la intersecția cu DJ107D, localități din comuna Șona.

Comuna Sona este situata in partea nord-estica a judetului Alba, pe valea Tarnavei Mici la  o distanta de 53 km de municipiul Alba Iulia, resedinta judetului si la 15 km de Blaj – orasul cel mai apropiat.

”Consiliul Județean Alba continuă să îmbunătățească infrastructura rutieră din județul Alba. În această perioadă se execută lucrări de întreținere pe drumul județean 107V, ce leagă Sânmiclăuș de Alecuș și până la intersecția cu DJ107D (Ocna Mureș – Fărău). Pe acest tronson se vor executa lucrări de asfaltare, reprofilare și pietruire”, scrie PNL Alba pe Facebook.

”Continuam lucrările de întreținere pe drumurile județene…azi Sânmiclăuș (com Sona)!!!”, a scris, la rândul său, vicepreședintele CJ Alba, Marius Hațegan.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419