Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Lucrări de întreținere la drumul județean ce leagă localități de pe valea Târnavei Mici, aproape de Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Județean Alba efectuează lucrări de întreținere pe drumul județean 107V, ce leagă Sânmiclăuș de Alecuș și până la intersecția cu DJ107D, localități din comuna Șona.

Comuna Sona este situata in partea nord-estica a judetului Alba, pe valea Tarnavei Mici la  o distanta de 53 km de municipiul Alba Iulia, resedinta judetului si la 15 km de Blaj – orasul cel mai apropiat.

”Consiliul Județean Alba continuă să îmbunătățească infrastructura rutieră din județul Alba. În această perioadă se execută lucrări de întreținere pe drumul județean 107V, ce leagă Sânmiclăuș de Alecuș și până la intersecția cu DJ107D (Ocna Mureș – Fărău). Pe acest tronson se vor executa lucrări de asfaltare, reprofilare și pietruire”, scrie PNL Alba pe Facebook.

”Continuam lucrările de întreținere pe drumurile județene…azi Sânmiclăuș (com Sona)!!!”, a scris, la rândul său, vicepreședintele CJ Alba, Marius Hațegan.

[nggallery id=6286]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: „Ziua pământului” sărbătorită la Sebeș de elevi și preșcolari: Ateliere și diferite activități pentru conştientizarea protecției mediului și a biodiversității

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: „Ziua pământului” sărbătorită la Sebeș de elevi și preșcolari: Ateliere și diferite activități pentru conştientizarea protecției mediului și a biodiversității Ieri, 22 aprilie, aproape 1500 de elevi și preșcolari au primit ghivece și plante din partea municipalității, pentru a susține activitățile educative din „Săptămâna verde”. S-au organizat activități pentru conștientizarea protecției mediului, biodiversității și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea