Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: LPS Sebeș, locul opt la turneul internațional de la Bruntal (Cehia) | Gabriel Cristea – golgheterul competiției

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa de juniori a Liceului cu Program Sportiv Sebeș, pregătită de antrenorii Doru Ioan Oancea și Cosmin Groza, a participat, de curând, pentru a 5-a oară consecutiv la puternicul internațional de fotbal de la Bruntal (Cehia), unde au fost prezente 12 formații din șase țări (Cehia, Slovacia, Lituania, Polonia, Ungaria și România).

La turneul ajuns la a 24-a ediție și destinat anul acesta jucătorilor născuți în anul 2007 și mai mici, LPS Sebeș, singura reprezentanță a României prezentă la start, s-a clasat pe poziția a 8-a, dar a dat golgheterul turneului, pe Gabriel Cristea, ce a marcat 11 goluri.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

A fost un turneu foarte puternic, iar noi am obținut locul 8, cu 3 victorii și 4 înfrângeri. Jocul este diferit față de ceea ce se practică la noi, jucându-se cu mantinela, pe forță, rapid și cu agresivitate. Una peste alta copiii au evoluat din ce în ce mai bine după ce s-au adaptat la regulile și rigorile turneului. Cred că am făcut cinste cu brio fotbalului românesc, și profit de prilej pentru a mulțumi în primul rând Primăriei Municipiului Sebeș, în special domnului primar Dorin Nistor, conducerii Liceului cu Program Sportiv «Florin Fleșeriu» Sebeș și copiilor care s-au bucurat de fotbal. Pe această cale le urez tuturor «Sărbători fericite»”, este mesajul transmis de antrenorul Doru Oancea. Meciurile s-au disputat în Sala Sporturilor din Bruntal, pe un teren cu dimensiunile 40 metri lungime și 20 metri lățime, cu echipe de 5 jucători, două reprize a câte 15 minute, cu mingea de sală (care nu sare).

Delegația LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș a fost formată din antrenorii Doru Oancea și Cosmin Groza, însoțiți de medicul Anișoara Țăran, iar lotul a fost compus din Ianis Herle, Ionuț Vlad, Raul Maier, Răzvan Bădilă, Lucian Ienciu, Erik Cristea, Gabriel Cristea (golgheterul turneului), Raul Ghidău, Alexandru Ganga, Lucian Ghibu, Robert Cîrcoană și Lucas Boca.

La turneu au participat următoarele echipe: *grupa A: Viber ZsFZ Nitra (Slovacia), MFK Skalica (Slovacia), Pogon Prudnik (Polonia), SSK Bilovec (Cehia), FC Eztergom (Ungaria), FC Slavoj Olimpia Bruntal “A” (Cehia); *grupa B: Lokomotiv Trnava (Slovacia), MSO Sturovo (Slovacia), SK Batov (Cehia), FK Badrun Gas (Lituania), LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș, FC Slavoj Olimpia Bruntal “B” (Cehia).

Rezultatele obținute de formația din Sebeș au fost următoarele: *4-2 cu MSO Sturovo; *0-1 cu SK Batov; *5-2 cu FC Badrun Gas; *4-3 cu FC Slavoj Olimpia Bruntal “B”; *2-7 cu Lokomotiv Trnava (locul trei în grupă); *0-3 cu SSK Bilovec (pentru locurile 5-6); *3-4 cu FC Ezstergom (pentru locurile 7-8).

Marcatorii golurilor au fost Gabriel Cristea – 11 goluri, Alexandru Ganga – 3 goluri, Răzvan Bădilă – două goluri, Lucian Ghibu și Erik Cristea – câte un gol.

[nggallery id=7592]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea