Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia, calificată între primele 16 echipe din țară la Under 14, baschet feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

LPS Alba Iulia este calificată între primele 16 echipe din țară la Under 14, baschet feminin, un rezultat de apreciat pentru micuțele baschetbaliste din municipiul reședință de județ.

LPS Alba Iulia, antrenor Valentin Urian, s-a calificat între primele 16 echipe din țară la baschet feminin, Under 14, urmând să evolueze în faza a 3-a a competiției juvenile organizate de Federația Română de Baschet. Oponentele echipei din Cetatea Marii Uniri, la acest nivel competițional vor fi Olimpia București (locul întâi în grupa 1), CSȘ Sf. Gheorghe (locul întâi în grupa 6) și Ralph Brașov (locul 3 în grupa 4), fiind programate două turnee (3-4 februarie și 16-17 martie).

Revenind la faza secundă, jucătoarele pregătite de Valentin Urian s-au clasat pe locul al doilea în grupa 1 (4 victorii și două înfrângeri, 10 puncte), fiind devansate de Dan Dacia București (victorii pe linie). La ultimul turneu, disputat recent, la Voluntari, s-au înregistrat rezultatele: 55-44 cu CSO Voluntari, 72-47 cu Rapid București și 41-90 cu Dan Dacian București (două victorii și un insucces). A fost al treilea turneu susținut la acest nivel competițional, după cele de la Sibiu (locul secund, 7 puncte) și București (în decembrie), rezultând un bilant de 10 confruntări, dintre care 7 adjudecate (în clasament, pe locul 3, CSO Voluntari – 8 puncte și Rapid – 6 puncte). Au fost angrenate, în această fază, 24 de echipe, repartizate în 6 grupe, în etapa superioară (grupa valorică A) calificându-se primele două clasate în fiecare grupă și 4 dintre cele mai bune locuri 3 (16 echipe). În faza a treia, unde a acces LPS Alba Iulia, s-au format 4 grupe a câte 4 formații, cu două turnee (4 și 5), iar primele 3 clasate din fiecare grupă se vor califica în turneul semifinal (12 echipe repartizate în două grupe, se joacă în perioada 20-30 martie), turneul final fiind prevăzut între 17 și 21 aprilie (8 echipe).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Lotul este compus din Karina Marina Onea, Antonia Jitaru, Elisabeta Suciu, Anastasia Jitaru, Ingrid Baicon-Ciban, Georgiana Panescu, Alexia Panescu, Carla Alexandru, Maya Ioana Niga, Alexia Birău, Alina Balaș, Cristina Maria Cioara.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea