Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Localitatea MOGOȘ fără curent de mai bine de 12 ore: Mai multe cabluri de electricitate căzute în urma ninsorii abundente

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Localitatea MOGOȘ este fără curent de mai bine de 12 ore. Mai multe cabluri de electricitate căzute în urma ninsorii abundente.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ninsorile abundente din ultimele ore au afectat mai multe localități din județul Alba. Locuitorii din Mogoș sunt fără electricitate de mai bine de 12 ore.

Un cititor ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției mai multe imagini cu situația din zonă și informații din care reiese că în zona satului Ghioncani mai multe fire sunt căzute în urma ninsorii abundente.

Citește și: VIDEO| Peste 6.000 de utilizatori din Alba, fără curent din cauza defecțiunilor produse de căderile de zăpadă. Echipele DEER acționează pentru remedierea avariilor

Oamenii spun că datorită lipsei electricității nu există nici semnal la rețelele de telefonie mobilă: ”Sperăm ca Electrica să se deplaseze în zonă cât mai repede”, spun localnicii.

Reprezentanții Electrica au declarat pentru ziarulunirea.ro că peste 10 formatii sunt la intervenții pe teren de azi dimineață, pentru a remedia treptat toate defectele.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea