Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Peste 6.000 de utilizatori din Alba, fără curent din cauza defecțiunilor produse de căderile de zăpadă. Echipele DEER acționează pentru remedierea avariilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 6.000 de utilizatori din Alba sunt fără curent din cauza defecțiunilor produse de căderile de zăpadă. Echipele DEER acționează pentru remedierea avariilor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În urma întrării în vigoare a codului portocaliu de ninsori abundente și depunere de strat de zăpadă consistent, cu valabilitate în intervalul 26.02.2023, ora 10:00, până mâine 27 februarie, ora 15:00, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat hotărârea nr. 3, privind stabilirea măsurilor care se impun pentru gestionarea eventualelor riscuri generate de codul portocaliu.

YouTube video

De asemenea, toate instituțiile cu atribuții în genstionarea situațiilor apărute ISU, IPJ, IJJ, Secția Drumuri Naționale, DEER (Electrica), DPL și SVSU sunt prezente în teren cu echipe și intervin pentru înlăturarea oricăror probleme survenite.

YouTube video

La nivelul județului Alba sunt 13 linii de medie tensiune afectate, 112 PT nealimentare și 6565 de utilizatori nealimentați cu energie electrică. Se acționează cu peste 10 echipe DEER pentru remedierea defecțiunilor.

Pe drumurile naționale și județene nu sunt blocaje, se acționează preventiv cu utilaje de deszăpezire, în special în zonele montane.

Secția Drumuri Naționale acționează pe toate drumurile din zona Munților Apuseni, iar electrica tot în zona Munților Apuseni, mai puțin Abrud, Bistra, Baia de Arieș și Sălciua.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea