Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ LIVE VIDEO: „Ora Pământului” marcată și la Alba Iulia. Concert susținut de peste 200 de copii, la Catedrala Reîntregirii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Ora Pământului” este marcată, sâmbătă seara, și la Alba Iulia. Peste 200 de copii vor cânta la Catedrala Reîntregirii, începând cu ora 20.30: Corul Theotokos, Seminarul Teologic, elevii Liceului de Arte Regina Maria, Școala Avram Iancu. Elevii Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” sunt prezenți cu torțe, și i-au însoțit pe cei prezenți de la Podul Unirii până la Catedrală. În același timp, se întrerupe iluminatul în zonă.

Anul acesta evenimentul se desfășoară simultan, în intervalul orar 20.30 – 21.30, în peste 70 de localități, din 33 de județe din țară.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Peste 12.000 de copii și tineri din corurile Cantus Mundi se vor reuni sub sloganul internațional al World Wide Fund for Nature (WWF) – „Conectează-te cu natura! Acum este momentul să acționăm!”.

În 2018, peste 10.000 de copii din toată țara, membri ai programului național, au sărbătorit evenimentul prin cânt coral și implicare în abordarea civică a problemelor cauzate de schimbările climatice și de extra-consumul de energie.

Această ediție a evenimentului „Ora Pământului”, organizat de echipa Cantus Mundi, este realizată în parteneriat cu WWF (World Wide Fund for Nature), care a lansat acest proiect internațional în 2007.

[nggallery id=6944]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea