FOTO, LIVE VIDEO: Mircea Hava a votat pentru o justiție dreaptă și pentru Europa

Primarul Mircea Hava a votat astăzi pentru alegerile europarlamentare și Referendum, la ora 10.15, la Şcoala Generală „Mihai Eminescu” din Alba Iulia.

„Am votat ]n primul rând pentru că sunt cetățean. Toți vrem o justiție dreaptă, care să facă ce trebuie. Pentru europarlamentare, am votat pentru oamenii care au practica, care știu ce înseamnă Europa și care au făcut politică cu fruct”, a spus Mircea Hava.

Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia, se află pe locul doi pe lista oficială a candidaților PNL la alegerile europarlamentare. Aflat la cel de-al șaselea mandat la conducerea administrației ”Celeilalte Capitale”, cum îi place să spună, declară că s-a hotărât să dea fotoliul de primar pe unul de europarlamentar pentru că, în acest moment, țara are nevoie să fie reprezentată la Bruxelles de oameni cu experiență în accesarea fondurilor europene și se consideră pregătit pentru asta, dovadă fiind transformările prin care a trecut Alba Iulia, în ultimii 20 e ani.

Edilul de la Alba Iulia are cele mai multe mandate de primar de municipiu, obținute consecutiv, din România. Mircea Hava conduce administrația locală de 23 de ani, în 2016 obținând al șaselea mandat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Toma Hategan 26 mai 2019 at 14:34

Sper sa vi se adevereasca votul dat.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...