Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, LIVE VIDEO: Mircea Hava a votat pentru o justiție dreaptă și pentru Europa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul Mircea Hava a votat astăzi pentru alegerile europarlamentare și Referendum, la ora 10.15, la Şcoala Generală „Mihai Eminescu” din Alba Iulia.

„Am votat ]n primul rând pentru că sunt cetățean. Toți vrem o justiție dreaptă, care să facă ce trebuie. Pentru europarlamentare, am votat pentru oamenii care au practica, care știu ce înseamnă Europa și care au făcut politică cu fruct”, a spus Mircea Hava.

Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia, se află pe locul doi pe lista oficială a candidaților PNL la alegerile europarlamentare. Aflat la cel de-al șaselea mandat la conducerea administrației ”Celeilalte Capitale”, cum îi place să spună, declară că s-a hotărât să dea fotoliul de primar pe unul de europarlamentar pentru că, în acest moment, țara are nevoie să fie reprezentată la Bruxelles de oameni cu experiență în accesarea fondurilor europene și se consideră pregătit pentru asta, dovadă fiind transformările prin care a trecut Alba Iulia, în ultimii 20 e ani.

Edilul de la Alba Iulia are cele mai multe mandate de primar de municipiu, obținute consecutiv, din România. Mircea Hava conduce administrația locală de 23 de ani, în 2016 obținând al șaselea mandat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea