FOTO, LIVE-TEXT: Voința Stremț – Unirea Alba Iulia 0-5 (0-1), în Cupa României | „Alb-negrii”, victorie concludentă la debutul lui Mihai Manea!

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Unirea Alba Iulia a început sezonul cu dreptul, câștigând fără emoții primul joc oficial sub comanda lui Mihai Manea, scor 5-0 (1-0), în faza întâi a Cupei României. Experiența superioară a „alb-negrilor” a contat în fața unei formații ambițioase, vizitatorii impunându-se prin golurile marcate de Selagea (3) și Fetița (53, 80) – primele sale goluri pentru gruparea albaiuliană, Al. Giurgiu (68, penalty și 89). O victorie de justețe a oaspeților, una concludentă, ce nu lasă loc de comentarii, ce continuă drumul în competiția „KO”, următorul tur fiind în 14 august.

*0-1, MIN. 3: SELAGEA, lansat excelent de Tat a șutat în diagonală, în vinclul drept

USR - Alegeri parlamentare 2020

*0-2, MIN. 53: FETIȚA a majorat avantajul cu un șut de la 20 de metri, pe jos, în stânga lui Golosie

PMP - Alegeri parlamentare 2020

*0-3, MIN. 68: Al. GIURGIU transformă, cu fentă, un penalty obținut de Tat, faultat de R. Muntean

*0-4, MIN. 80: FETIȚA a realizat dubla, printr-o reluare din cădere, la pasa lui Mazilu.

*0-5, MIN. 89: AL: GIURGIU își trece în cont dubla, după un șut din lovitură liberă, balonul fiind deviat de zidul advers

*Mihai Manea: „Este o victorie extraordinară pentru moralul jucătorilor”

Am debutat cu o victorie muncită s-a văzut că suntem în urmă cu pregătirea fizică. Am jucat bine primele 25 de minute, apoi a urmat o cădere, explicabilă, dar am reglat lucrurile la pauză. Este extraordinar pentru moralul jucătorilor că am câștigat, îi felicit pe băieți pentru atitudine, și sper ca în timp să se rezolve problemele. Ne propunem să luăm fiecare meci în parte, ne dorim un parcurs cât mai lung în cupă, dar mai dorim să achiziționăm jucători”, a spus Mihai Manea, un nume fiind Bedelean (CS Ocna Mureș)

După 0-2, R. Muntean (58) a reluat din voleu pe lângă bara stângă. Ulltima ocazie a jocului, reflex Golosie (88) la șutul lui Fetița

În minutul 26, Guț putea majora avantajul, dar a reluat cu capul peste la centrarea lui Selagea, iar trei minute mai târziu R. Juncan a șutat din 15 metri, puțin peste transversală. În minutul 34 Trifa a șutat periculos de la marginea careului, pentru ca în minutul 42 un șut centrare trimis de Zsigmond a căzut pe transversală

Partida va începe cu câteva minute întâziere, traficul aglomerat punând probleme celui de-al doilea medic. La joc asistă în jur de 250 de spectatori

În distribuția Unirii sunt doi jucători nou-veniți, Al. Petresc și Guț, iar rezerve la gazde figurează Gh. Râșniță, I. Cristea și M, Barb, care nu sunt însă la joc.

Amfitrionii au probleme recente cauzate de despărțirile de Ioan Budin – directorul sportiv și Ioan Marcu – antrenorul principal, iar gruparea din Cetatea Marii Uniri este în plin proces de pregătire și de formare a lotului.

Echipe:

Voința: Golosie – G. Cerghedean, R. Muntean, N. Pop, G. Cetean – R. Juncan, Trifa, Goangă, Puia, Epure, Rancea; rezerve Mara, R. Fogoroși, A. Breaz, Gh. Râșniță, I. Cristea, Șt. Nagy, M. Barb. Antrenor Vlad Rancea.

Unirea: Sporea – Zsigmond, Guț, Mardare, Al. Giurgiu, Mazilu, Al. Petresc, Selagea (85, Cr. Păcurar), Tat, Fetița (90, V. David), An. David (74, Bârdea); rezerve Sântoma, M. Dăscălescu jr, Haj. Antrenor Mihai Manea.

Arbitri S. Vădana (Cluj-Napoca), An. Buda (Hunedoara), Elena Mazilu (Cluj-Napoca) Observator M. Țîra (Alba Iulia)

Dan HENEGAR