Rămâi conectat

Sport

FOTO, LIVE-TEXT, Unirea Alba Iulia – Sănătatea Cluj 0-2 (0-2), dublă Ceaca | „Alb-negrii”, în picaj, a doua înfrângere la rând pe „Cetate”, sub privirile lui Gicu Grozav!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia dezamăgește pe „Cetate”, pierzând al doilea joc la rând, 0-2 (0-2), cu „virușii-verzi”, sub privirile lui Gicu Grozav, finanțatorul echipei din Cetatea Marii Uniri.

„Alb-negrii” au revenit în fața fanilor după acel 0-7 umilitor cu „U” Cluj, dar au dezamăgit, suferind al doilea eșec la rând, Gicu Grozav – suporterul de lux, aflându-se la prima prezență în calitate de spectator al echipei pe care o finanțează.

Sănătatea a punctat prin Ceaca (17 și 53), amfitrionii folosind o echipă cu numai 3 seniori, după acea contestație depusă de Unirea Dej.

*Adrian Bicheși: „Sunt extrem de mâhnit!”

Sunt extrem de mâhnit, orice aș declara după acest meci, ar părea ca o scuză în fața suporterilor, iar la fotbal rezultatele vorbesc„, a declarat Adrian Bicheși.

O prestație extrem de modestă a uniriștilor, care aveau obligația să caute revanșa morală după acel rușinos eșec, însă evoluția trupei lui Bicheși a fost departe de pretenții și așteptări. Și dacă după rușinea acelui 0-7, pierzi al doilea meci acasă, cu „virușii verzi”, o echipă medie a seriei, înseamnă că accidentul cu „U” Cluj nu a fost o întâmplare!

La finele jocului, la stadionul „Cetate”, s-a produs o ședință-fulger la care au participat Mihai Dăscălescu, antrenorii Adrian Bicheși și Marcel Rusu, dar și Ionuț Grozav, încercând să se găsească explicațiile acestui insucces.

*0-1, MIN. 17: CEACA, găsit singur cu Suciu, marchează din două încercări, în prima fază portarul unirist respingând balonul

*0-2, MIN. 43: CEACA, scăpat singur a marcat plasat pe lângă portar, fructificând un contraatac șnur

În minutul 65, Pintea a scăpat singur și a tras în transversală de la 14 metri. În minutul 71, Selagea a reluat cu capul pe lângă bară. în minutul 80, Boboia a ratat o bună ocazie de a reduce handicapul, un balon deviat în corner

Sunt puțin spectatori în tribune, în jur de 200 de spectatori, dar între aceștia este și Gicu Grozav, finanțatorul „alb-negrilor”, care își vede echipa întâia oară în actuala stagiune

În minutul 11, Davidaș a șutat pe lângă portar, însă un fundaș a îndepărtat balonul din fața porții. Lăzăreanu (19) evită egalarea, blocându-l pe An. David, temerar, în 10 metri! I. Grozav (28) a reluat cu capul puțin alături. Și clujenii au pus probleme, în minutul 32, când Bria a reluat cu capul pe lângă

Unirea Alba Iulia: Căt. Suciu –  F. Morar,  R. Scrob, I. Grozav, S. Iacșa –  Goguța, Tat (78, Boboia) – Lăsconi (78, An. Matei), Selagea, Davidaș (32, Onacă) – An. David;  rezerve Petric, Al. Man, De Marco, Schiau;. Antrenori Adrian Bicheși și Marcel Rusu.

Sănătatea: F. Lăzăreanu – C. Paul, Misăraș, D. Matei, Țârlea, Cosma (46, Pintea), Gîrjoabă (90, Indreica), R. Ciupe, Yuh – Ceaca (85, Tilincă), Bria;  rezerve Grămadă, Varodi, Ad. Lupu, D. Bucur. Antrenori Csaba Kiss, Dan Matei.

Contestația depusă de Unirea Dej, după partida din 14 aprilie, prin care a solicitat câștigarea partidei la “masa verde”, pentru faptul că “alb-negrii” din Cetatea Marii Uniri nu au respectat și în această stagiune regulile privind utilizarea a 5 jucători sub 21 de ani, pe lângă cei trei juniori obligatorii, a complicat foarte mult situația la Unirea Alba Iulia, punându-l în dificultate pe antrenorul Adrian Bicheși.

Foto: Lucian DANCIU

[nggallery id=5575]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urme dispute dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, câștigate la o diferență de un gol, surpriza fiind înregistrată la Unirea, unde […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea