Rămâi conectat

Sport

FOTO, LIVE-SCOR: Viitorul Șelimbăr – Industria Galda 2-2 (1-1) | Portarul Cătălin Suciu a marcat din penalty și a apărat o lovitură de pedeapsă în minutul 90+5! D. Lupșan – lovit de un spectator la final! Metalurgistul Cugir – victorie la Reghin!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos a smuls o remiză la Șelimbăr, după o partidă nebună, în care, la final, Daniel Lupșan a fost lovit de un spectator pătruns în teren!

Persoana în cauză este Cornel Stănilă, fost component al Minaurului Zlatna, un apropiat al gazdelor, în incident intervenind și jandarmii, care l-au reținut pe suporterul gazdelor

Respectiva persoană a sărit din tribună și mi-a dat o palmă, în timp ce eu mă îndreptam spre vestiare! Jandarmii l-au reținut, iar ulterior persoana în cauză m-a sunat să își ceară scuze. A fost lipsă de fair-play din partea sa. La un moment dat mă gândeam să îl dau în judecată„, a comentat Daniel Lupșan

Asta după ce, în minutul 90+5, portarul Cătălin Suciu  a apărat o lovitură de pedeapsă executată de Neacșa și îndelung contestată de vizitatori, după fluierul final fiind eliminat Haiduc, care i-a reproșat centralului ușurința cu care s-a dictat lovitura de pedeapsă.

*Portarul Cătălin Suciu, la primul gol în Liga a 3-a!

Exersez penalty-urile și loviturile libere la antrenamente. Mă bucur că domnul antrenor Paul Ciucă și colegii au avut încredere în mine și m-au lăsat să execut. La lovitura de pedeapsă apărată a fost o inspirație de moment și practic mi-am făcut în avans un cadou, de ziua mea, de duminică„, a spus Cătălin Suciu, eroul oaspeților, care duminică va aniversa 21 de ani.

 

*Incidente la final!

Final nebun, cu portarul Cătălin Suciu ce a apărat un penalty în minutul 90+5, executat de Neacșa, fază îndelung contestată de vizitatori!!! După joc, la intrarea pe tunel. căpitanul oaspeților D. Lupșan a fost lovit de un spectator din tribune, fiind ulterior reținut de jandarmi! Plus două eliminări: Curtean (90+2, pentru lovirea lui Ad. Hăprian), respectiv Haiduc (90+5), după fluierul final,

 

*2-2, MIN. 83: penalty transformat de NEACȘA, faultat fiind Cîrstean de D. Lupșan

*1-2, MIN: 73: portarul Cătălin SUCIU a transformat în penalty, faultat fiind S. Mureșan, după o pasă de la Cunțan

*1-1, MIN. 45: NEACȘA reluat la colțul lung, după ce Suciu a respins senzațional șutul lui Tineiu la colțul lung

*0-1, MIN. 10: CIOARĂ a deschis scorul cu un șut în colțul lung, după o pătrundere pe stânga

Echipe de start:

Viitorul: Matenciuc – An. Stanciu, Vișa, Natea, D. Groza, An. Câmpean, Curtean, Tegbo, Neacșa, Cîrstean, Tineiu; rezerve Băilă, Hodea, Giura, Doda, Cîrloanță, R. Moga, Ban. Antrenor Florin Maxim (nou).

Industria: Căt. Suciu – Gergely, Haiduc, Frențiu, Puha – G. Goronea, Cunțan, D. Lupșan, P. Muntean (55, Al. Costea) – S. Mureșan (74, Ad. Hăprian), Cioară (62, Baghiu); rezerve Lepădat, V. Truță, Petruse, Adam. Antrenor Paul Ciucă.

Arbitri Ov. Robu (Chitila), G. Boncz (Făgăraș), V. Pânzaru (Brașov) Observatori I. Ionescu (Pitești), C. Mardan (Pitești)

*Cugirenii, a doua victorie consecutivă!

Metalurgistul Cugir a învins la Reghin pe Avântul, scor 2-1 (1-0), prin dubla lui Robert Dicu (39 – după o centrare trimisă de Itu de pe partea dreaptă, 70 – la o pasă în fața porții trimisă de Șaucă), respectiv Fl. Truță (73), gruparea de sub Drăgana reușind a doua victorie externă a turului (întâia la Galda), al doilea succes la rând și ajungând la a 6-lea meci fără eșec. Vizitatorii au dominat confruntarea, au ratat ocazii mari prin Itu, Șaucă, P. Păcurar, însă în cele din urmă au luat trei puncte prețioase, cu care au ajuns pe locul al 6-lea.

Metalurgistul: R. Anton (88, N. Bănică – la primul meci din acest sezon) – Bold (11, B. Coroian), Dohotariu, Șt. Radu, M. Neagu – Șaucă, Casian. I. Grozav, Dicu (90, L. Contra) – P. Păcurar, Itu (81, Șuteu); rezerve Vitinha, Baratky, R. Voicu, Antrenor Lucian Itu.

Informații: Gligor UDREA

[nggallery id=7554]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Înotătorii de la LPS Alba Iulia la etapa regională a naționalelor de copii | Lorand Palfi – două medalii de argint

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii de la LPS Alba Iulia la etapa regională a naționalelor de copii, 10-11 ani | Lorand Palfi – două medalii de argint   De curând, în Bazinul Olimpic din Tg. Mureș, s-a desfășurat etapa regională a Campionatului Național de înot, copii, 10-11 ani, competiție la care au fost prezenți și 10 sportivi de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea