Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Liga aleșilor liberali din Alba și-a desemnat, prin vot, conducerea: Președinte, primarul Rusu Traian

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Liga aleșilor liberali din Alba și-a desemnat, prin vot, conducerea: Președinte, primarul Rusu Traian

Cea mai puternică organizație liberală din România, PNL Alba, și-a desemnat, prin vot, conducerea Ligii Aleșilor Locali. Liga aleșilor liberali din Alba este structura care rămâne în dialog permanent cu cei care au fost confirmați prim vot reprezentanți ai comunităților locale, primari, viceprimari, consilieri locali. Practic, absolut toate provocările și prioritățile primăriilor liberale din Alba sunt împărtășite, discutate și soluționate la acest palier de reprezentare destinat exclusiv administrație publice.

Au fost prezenți peste 400 de reprezentanți ai liberalilor, care au susținut candidaturile și moțiunile prezentate de colegii din județ. La această întâlnire au participat europarlamentarul Mircea Hava, parlamentarii PNL – Sorin Bumb, Florin Roman, Alin Ignat, dar și alți reprezentanți din ministere sau agenții guvernamentale.

Elit - Gustul Desăvârșit

E limpede că statutul de cea mai puternică organizație politică a PNL nu-l primești și nici nu-l păstrezi decât prin verticalitatea, munca și rezultatele celor din prima linie, primarii. Sunt județe cu mai multe primării, dar nici unul cu așa număr de primari, iar meritul, în cazul nostru, nu-l are numărul ci calitatea gospodarilor care n-au dezamăgit niciodată și mereu și-au propus mai mult. Cei din Liga Aleșilor sunt forma cea mai organizată de colegialitate, cei care dovedesc că unitatea e cea mai importantă. Că vorbim de străzi, blocuri reabilitate sau parcuri, la nivelul acesta se confirmă ce contează pentru fiecare și cum se găsește o rezolvare. Le doresc mult succes și, pentru că este o perioadă destul de dificilă, mă grăbesc să le amintesc că cea mai importantă voce, și singura care trebuie ascultată, este cea a celor care ne-au votat.

Noua conducere a Ligii Aleșilor Locali Liberali are următoarea componență:

Președinte: Rusu Traian (Ighiu)

Prim-vicepreședinți: Nistor Dorin (Sebeș), Albu Cristian (Abrud), Petruse Marin (Pianu), Crețu Simion (Alba Iulia)

Vicepreședinți: Mureșan Livia (Blaj), Gog Valentin (Câmpeni), Furdui Călin (Cugir), Vințeler Silviu (Ocna Mureș), Romoșian Valentin (Zlatna), Alba Gheorghe (Unirea), Morar Florin (Sasciori), Dulău Ghedeon (Șona)

Membri: Tătar Virgil (Alba Iulia), Todea Tiberiu (Albac), Pantea Gheorghe (Arieșeni), Gligor Traian (Bistra), Stănilă Iulia (Șpring), Mihălțan Adrian (Ohaba), Stănilă Aurel (Săliștea), Stoia Ioan (Fărău), Nicola Marin (Horea), Breaz Flavius (Mihalț), Breaz Aurel (Teiuș), Bâscă Sorin (Cut), Frățilă Ilie (Sâncel), Pandor Traian (Baia de Arieș), Zilahi Florin (Noșlac), Sânzâiană Daniel (Meteș).


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

Vremea se răcește semnificativ în România: Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat, marți, prognoza meteo pentru perioada 7 noiembrie – 5 decembrie 2022. Meteorologii anunță temperaturi normale pentru următoarele 4 săptămâni. În primele zile din decembrie vremea se poate răci, dar valorile termice rămân specifice primelor zile de iarnă.

Săptămâna 7 – 14 noiembrie

Elit - Gustul Desăvârșit

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în zonele montane și local în vest și sud-est, dar și izolat excedentar în nord-est, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 14 – 21 noiembrie

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 21 – 28 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în vest și la munte.

Săptămâna 28 noiembrie – 5 decembrie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar local cu o tendință ușor deficitară.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

ADMITERE la Școala de Poliție 2022: Aproximativ 5.000 de candidaţi la cele două unităţi de învăţământ preuniversitar ale Poliţiei Române

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE la Școala de Poliție 2022: Aproximativ 5.000 de candidaţi la cele două unităţi de învăţământ preuniversitar ale Poliţiei Române

Aproximativ 5.000 de candidaţi s-au înscris pentru examenul de admitere în cele două unităţi de învăţământ preuniversitar ale Poliţiei Române: Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” – Câmpina şi Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” – Cluj-Napoca, anunță Agerpres.

Astfel, pe cele 1.340 de posturi scoase la concurs în cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” – Câmpina s-au înscris 3.936 de candidaţi, iar pe cele 300 de posturi de la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” – Cluj-Napoca s-au înscris 949 de candidaţi”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, marţi.

Elit - Gustul Desăvârșit

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape – după încheierea perioadei de recrutare sunt planificate evaluarea psihologică a candidaţilor, proba de evaluare a performanţei fizice, susţinerea probei de evaluare a cunoştinţelor, iar, la final, examinarea medicală a candidaţilor rămaşi în concurs.

Proba de evaluare a performanţei fizice va fi susţinută indiferent de unitatea de învăţământ pentru care candidatul a optat, în centrele zonale de selecţie, astfel:

* Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – pentru candidaţii din Municipiul Bucureşti şi judeţele: Argeş, Călăraşi, Constanţa, Giurgiu, Ialomiţa, Ilfov, Teleorman, Tulcea;

* Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina – pentru candidaţii din judeţele: Braşov, Brăila, Buzău, Covasna, Dâmboviţa, Galaţi, Prahova, Vrancea;

* Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca – pentru candidaţii din judeţele: Alba, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Harghita, Hunedoara, Maramureş, Mureş, Sălaj, Sibiu;

* Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea – pentru candidaţii din judeţele: Arad, Bihor, Caraş-Severin, Satu Mare, Timiş;

* Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani – pentru candidaţii din judeţele: Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Vâlcea;

* Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni – pentru candidaţii din judeţele: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui.

Candidaţii care au promovat proba de evaluare a performanţei fizice vor susţine proba de evaluare a cunoştinţelor, la data de 10 decembrie, iar rezultatele obţinute vor fi postate pe site-ul oficial al unităţii de învăţământ pentru care optează.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Un polițist și-a pierdut încărcătorul cu 15 gloanțe de la arma de serviciu. Era în prima zi de muncă

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Un polițist și-a pierdut încărcătorul cu 15 gloanțe de la arma de serviciu. Era în prima zi de muncă

O anchetă internă la Poliția Capitalei a fost declanșată după ce un polițișt din București și-a pierdut încărcătorul de la arma de serviciu. Acesta era în prima zi de muncă.

Poliția Capitalei informează că este vorba despre un polițist de la Secția 12, care a constatat la ieșirea din schimb că nu mai are încărcătorul de rezervă cu cele 15 gloanțe aferente.

Elit - Gustul Desăvârșit

În prezent, se fac verificări în București pentru găsirea încărcătorului.

Totodată, a fost declanșat o anchetă internă pentru a se stabili în ce condiții s-a petrecut incidentul.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea