Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO, Liga a IV-a, Energia Săsciori – Şurianu Sebeş 0-1 (0-1) | Liderul, la prima victorie din 2017, cu doi jucători mai puțin și mari emoții!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Şurianu Sebeş, liderul Ligii a IV-a Alba a câştigat întâiul meci din retur, în deplasarea de la Săsciori, scor 1-0 (1-0), unicul gol fiind marcat de golgheterul Val. Drăgan (44). Trupa lui Doru Oancea a suferit enorm, fiind nevoită să joaca în inferioritate numerică, cu doi jucători mai puțin din minutul 60, după eliminările lui Cl. Marcu (55) și Ad. Lăcătuș (60).

În celalalt joc al etapei, CS Ocna Mureș – Sportul Petrești 2-0 (1-0), goluri marcate de T. Cristea (27) și Căt. Ivașcu (85). Primul eșec al lui Ștefan Fogoroși pe banca oaspeților.

Emoții multe la Săsciori pentru prima clasată, ce a avut parte de o replică dârză din partea amfitrionilor conduși din teren de antrenorul Ioan Marcu.

De partea cealată, nou-venitul Cotoară a început în primul unsprezece, fostul ocnamureșean jucând în centrul liniei mediane, pe bancă rămânând M. Neagu.

După semieșecul din runda inaugurală a returului, din „Arini”, Șurianu nu-și permitea un nou pas fals. Săsciorenii nu puteau uita umilința acelui 0-8 din tur și au încercat să reziste împotriva unei echipe ce era favorită pe hârtie. Șurianu a dominat primul mitan, fără a avea însă priculozitate la buturile lui Morariu. Golul marcat de Val. Drăgan a pornit de la poarta cealaltă, din degajarea lui N. Bănică, fază speculată la maximum de abilul atacant aiudean.

 

*Claudiu Marcu și Adrian Lăcătuș, două „roșii” în 5 minute!

După pauză, s-a iscat nebunia, arbitru Sg. Popa (Aiud) eliminându-i în numai 5 minute pe Cl. Marcu (55) și Ad. Lăcătuș (60), ambele „roșii” fiind firești. cu mai bine de jumătate de oră cu doi jucători mai puțin, Șurianu s-a strâns precum un arici în preajma careului de 16 metri al lui N. Bănică, pentru a conserva minimum avantaj. Energia a presat însă N. Bănică a păstrat pasa imaculată. Cea mai mare oportunitate de egalare a fost irosită de Bulgaru (75) – când Bănică a prins reluarea cu capul, iar gazdele au invocat faptul că mingea a depășit linia porții. Sebeșul a suferit mult, dar a rezistat, obținând trei puncte importante în duelul orgoliilor de pe Valea Frumoasei.

Au evoluat echipele: *Energia: Morariu – Jula, Șt. Bogdan, Petruse, Bulgaru – Nazarie, I. Marcu, Aloman, L. Goronea – Fîntînă, G. Avram; rezerve Bănățan – P. Borza, Al. Popa, Ghințu, Doștețan, Vulcu. Antrenor Ioan Marcu.

*Șurianu: N. Bănică – Rahovean, Cutean, R. Trif, Mirca – Cotoară, Ludwig – Ad. Lăcătuș, Bălaș, Cl. Marcu – Val. Drăgan; rezerve Stănilă, S. Fulea, A. Fulea, Comănese, Deaconu, M. Neagu, Osogo. Antrenor Doru Oancea.

[nggallery id=3646]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea