Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO: Le Papion Cafe Bar, un cunoscut centru al distracţiei din Alba Iulia se va redeschide sâmbătă, 1 martie

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Le Papion Cafe Bar06Eleganţă, stil şi rafinament, trei cuvine care definesc localul Le Papion Cafe Bar, închis în ultimele două luni pentru renovare, are acum o nouă înfăţişare, o schimbare de 180 de grade. Localul în care s-au distrat albaiulienii în fiecare vineri şi sâmbătă se va redeschide în 1 martie, fiind o ocazie perfectă pentru toţi petrecăreţii de a sărbători mărţişorul şi venirea primăverii.

Chiar dacă are acum cu totul o altă înfăţişare administratorii au spus că vor să păstreze muzica, ambianţa şi atmosfera specifică localului, iar clienţii care vor veni la petreceri cu cel mai elegant element din vestimentaţia festivă a bărbaţilor vor primi shot-uri din partea casei. De altfel numele localului vine de la papion, singurul accesoriu capabil să facă diferenţa dintre un gentleman şi un bărbat doar îmbrăcat elegant.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Despre noua înfăţişare a localului nu o să vorbim prea multe pentru că vă lăsăm pe dumneavoastră să o redescoperiţi sâmbătă, în prima zi din noul sezon al distracţiei. Putem spune însă că trei hostess-uri, cochete şi cu zâmbetul pe buze vor întâmpina clienţii la fiecare petrecere. Ca şi până acum, responsabil de buna dispoziţie va fi Rareş, un cunoscut DJ din Alba Iulia. În urma schimbării, localul din Casa de Cultură a Sindicatelor a trecut printr-un proces de rebranduire,  schimbând-şi numele în Le Papion Club.

Pentru rezervări şi recomandări, administratorii localului pun la dispoziţie numărul de telefon 0734 690 303.

[nggallery id=1186]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Kingdom of the Planet of the Apes / Planeta maimuțelor: Noul regat Avanpremiera Regia: Wes Ball Cu: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague Gen Film: Actiune, SF […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea