Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: La alegerile de la OT-PDL Alba Iulia toți candidații au ieșit învingători

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Organizația de Tineret a PDL Alba și-a ales astăzi echipa de conducere în cadrul Convenției Tineretului Democrat Liberal Alba, desfășurată în prezența a peste 350 de delegați și avându-i ca invitați pe seniorii din conducerea partidului.

Conform ordinii de zi vechiul Birou Permanent și-a prezentat raportul de activitate, urmat de cuvântul invitaților și de votul propriu-zis. Alegerile au fost organizate ”nemțește”, cât se poate de eficient, astfel că toți candidații înscriși pe liste au ieșit învingători.

În urma votului noul Birou Permanent al OT-PDL Alba este format din: Tudor Ponoran – președinte (340 de voturi pentru și 12 împotrivă); Nicoleta Albu – prim-vicepreședinte (228 voturi pentru, 14 împotrivă); Mihai Muntean – prim-vicepreședinte (308 voturi pentru, 34 împotrivă); Adrian Iancu – președinte Comisia județeană regulament, etică și litigii (334 voturi pentru, 18 împotrivă); Bogdan Păunescu – secretar general (332 voturi pentru, 20 împotrivă); Emilia Ciobotă (337 voturi pentru, 15 împotrivă); Delia Oargă – secretar general adjunct (228 voturi pentru, 14 împotrivă).

Vicepreședinți: Anamaria Barbu; Dorin Bortișcă, Cătălin Comșa; Ovidiu Crișan, Cristian Miron, Ciprian Nicoară, Andrei Petrea, Ștefan Popa, Emilia Sîrbu și Adrian Stan.

Secretari executivi: Ilie Tudor Bobar, Nicoleta Florea, Ciprian Guțoiu, Alexandra Guran, Victor Hațegan, Alin Mârza, Sandor Nagy, Roxana Popoviciu, Dinu Precup și Ioana Stanciu.

Conform raportului de activitate prezentat participanților, numărul membrilor de partid sub 35 de ani era, la începutul lunii martie, de 2.945 iar de atunci și până în prezent peste 500 de tineri s-au înscris în PDL Alba.

[nggallery id=684]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea