Rămâi conectat

Sport

FOTO: La Alba Iulia se desfăşoară faza finală a proiectului Fotbal şi Feminitate, clasele V-VIII

Dragoş Suciu

Publicat

în

Fotbal si Feminitate - Baza Sprtiva Fair Play 039La Baza Sportivă Fair Play şi la Liceul Dorin Pavel din Alba Iulia a debutat astăzi etapa interjudețeană din Programul de dezvoltare a fotbalului feminin din România, pentru selecționatele claselor V-VIII. La startul competiţiei s-au alineat 9 echipe participante, din județele Alba, Arad, Brașov, Cluj, Dâmbovița, Maramureș, Mureș, Teleorman și Municipiul București.

Meciurile au început în această dimineaţă de la ora 8.00 şi se vor desfăşura până deseară la ora 18.35, cu pauza de masă între orele 13.00 – 15.00. Duminică, 9 iunie vor avea jocurile pentru stabilirea clasamentului final (locurile 1-10) între orele 8.00 – 13.00 (teren Fair-Play Alba Iulia), urmate de festivitatea de premiere.

Iată rezultatele din prima parte a zilei:

Arad – Braşov 1-2;

Maramureş – Alba 0-3;

Dîmboviţa – Mureş 6-2;

Braşov – Maramureş 2-1;

Cluj – Teleorman 0-4;

Bucureşti – Arad 4-2.

Preşedintele AJF Alba, Sorin Corpodean a remarcat „Entuziasmul fetelor care trebuie felicitate pentru participarea în Programul de dezvoltare a fotbalului feminin. În primul an, organizatorii au adunat un număr mare de fete, iar ca şi jocuri pot să spun că şi cei care se ocupă de dezvoltarea fotbalului profesionist feminin au observat fete talentate care nu joacă într-un cadru organizat. Cred că este un început cu dreptul, se anunţă ani care vor aduce un salt şi calitativ nu doar cantitativ pentru fotbalul feminin”, a declarat în prima parte a zilei Sorin Corpodean.

În acelaşi timp, în Alba la Sebeş se desfăşoară finala ONSS  la fotbal feminin pentru clasele IX-XII. Duminică la ora 17.30 pe „Cetate” va avea loc Finala Cupei României între Olimpia Cluj – FCM Târgu Mureş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Optimum Alba Iulia și GT Sport, două cluburi de mare tradiție în fotbalul juvenil, s-au unit!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Optimum Alba Iulia și GT Sport Alba Iulia, două cluburi de mare tradiție în fotbalul juvenil și-au strâns mâna pentru Alba Iulia. Din 8 iulie 2024 se pregătește Un cadru OPTIM pentru performanță! Optimum Alba Iulia si GT Sport, două dintre cluburile cu cea mai mare rezonanță din fotbalul albaiulian au hotărât să-și unească destinele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea