Rămâi conectat

Actualitate

FOTO Klaus Iohannis a primit, la Blaj, un tablou cu portretul său de la o elevă a Colegiului ”Titu Maiorescu” din Aiud

Dragoş Suciu

Publicat

în

Președintele Klaus Iohannis a primit sâmbătă, la Blaj, un tablou cu portretul său, din partea elevei Ștefania Munteanu, de la Colegiul Național ”Titu Maiorescu” din Aiud.

Iohannis, la Blaj02Șeful statului a fost întâmpinat la Bosch Innovation Days cu aplauze, dar și cu un mic dar din partea unei tinere pasionate de desen, care realizează portrete ale personalităților, mai cu seamă din lumea filmului sau a muzicii.

Președintele a primit cadoul și i-a mulțumit tinerei.

Ștefania Munteanu a declarat a terminat, de curând, desenul și s-a arătat foarte încântată când a aflat că ar putea avea ocazia să-l înmâneze personal președintelui pentru care poartă o admirație deosebită.

Citește și Klaus Iohannis, primit cu aplauze, la Blaj, la Bosch Innovation Days: Atragerea de investiții străine este o prioritate 

Ea a spus că s-a simțit onorată să se afle în preajma președintelui, să-l salute și să-i ureze bun venit și i-a făcut plăcere să vadă bucuria acestuia la primirea cadoului. Eleva speră, totodată, că această întâlnire îi va purta noroc în viitoarea carieră de artist plastic pentru care se pregătește.

Citește și Baie de mulțime și selfie-uri cu Iohannis, în centrul Blajului. Președintele a vorbit în Catedrală despre jertfa episcopilor martiri sub regimul comunist

Președintele României a participat, la Blaj, la Bosch Innovation Days și la un Te-Deum, la Catedrala „Sfânta Treime” a Bisericii Române Unite cu Roma – Greco-Catolică, unde a rostit o alocuțiune. Iohannis și-a încheiat vizita din ”Mica Romă” după o întâlnire privată, de aproximativ 30 de minute, cu reprezentaţii Bisericii Arhipiescopiei Majore a Bisericii Române Unite cu Roma – Greco-Catolică.

[nggallery id=616]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Reduceri de 20% pentru călătoriile cu trenul în mai multe ţări europene: Anunțul CFR Călători

Ziarul Unirea

Publicat

în

Reduceri de 20% pentru călătoriile cu trenul în mai multe ţări europene: Anunțul CFR Călători CFR Călători a anunțat joi că se acordă reduceri de 20% în perioada 4 – 18 iulie celor care cumpără Interrail Global Pass sau One Country Pass, abonamente pentru călătorii cu trenul în ţările europene, cu valabilitate începând din 1 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea