Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Judoka CS Unirea Alba, Iulia Alexandru Sibișan și Bogdan Laura, medalii de argint și bronz la un turneu internațional în Ungaria 

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Judoka CS Unirea Alba Iulia, Alexandru Sibișan și Bogdan Laura, au obținut medalii de argint și bronz la un important turneu internațional desfășurat sâmbătă, 13 noiembrie, la Győr, în Ungaria.

Cei doi judoka și-au reconfirmat forma bună. După medalii importante câștigate în acest an pe plan national, Alexandru Sibișan (elev al Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia) și Laura Bogdan au reușit să se claseze pe podium și la un turneu extern, la care au concurat cu sportivi valoroși din țară și străinătate.

Rezultate pentru CS Unirea Alba Iulia la ”Cadet International Tournament – U18” – competiție de Judo desfășurată în Ungaria:

  • Sibișan Alexandru (categoria de greutate – 90 de kilograme) – medalie de argint;
  • Bogdan Laura (categoria de greutate – 48 de kilograme) – medalie de bronz.

Judoka noștri sunt pregătiți de către antrenorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

”Secția noastră de judo demonstrează că acest sport are viitor în județul Alba. Avem elevi talentați, cu potențial, dar și antrenori foarte buni, care știu să îi pună în valoare. Pe lângă faptul că oferă o dezvoltare fizică armonioasă, judo dezvoltă gândirea creativă, îndemânarea și precizia, curajul, autodisciplina și inteligenta. Felicitări sportivilor și antrenorilor”, a spus Corneliu Mureșan, director CS Unirea Alba Iulia.

CS Unirea Alba Iulia, instituție publică subordonată Ministerului Tineretului și Sportului, are 9 ramuri sportive active: atletism, powerlifting, haltere, orientare, box, judo, culturism, tenis de masă și taekwondo.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea